NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářství, podlahářství. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, komody.

Stolařství. Zakázková výroba interiérového nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavné skříně - stoly - dětské a obývací pokoje - postele - šatny - koupelnový nábytek.

Stolařství. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek (nábytku) -okna -dveře interiérové, vnitřní, venkovní.

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, prodej: - stolařské a truhlářské materiály, stolařského a truhlářského materiálu - velkoplošných materiálů - velkoplošných laminovaných desek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - dřevovláknité desky (surová DTD, dýhovaná DTD, MDF surová) - překližka, překližek, překližky - laťovka, ...

Prodej: -sedací soupravy -stolky -postele -matrace -křesla.

Výroba nábytku na zakázku, kuchyňské linky, kancelářský nábytek. Provozovna: Areál Svit 64.budova, 5.patro.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Luxusní nábytek. Zakázková výroba nábytku: - konferenční, jednací stoly - jídelní stoly - odkládací, noční stolky - stolní lampy - interiérové doplňky - luxusní hodiny, zrcadla - barové desky apod.

Zařízení pro obchody, restaurace a komerční interiéry. Výroba, dodávka interiérů na klíč. Působíme nejen v ČR, ale po celé Evropě.

Prodej, výměna: -sanitární keramika -koupelnový nábytek -plynové kotle -otopná tělesa -rozvody, čerpadla Rekonstrukce: -koupelen, kotelen. Práce: -vytápění budov -vodoinstalace.

-kuchyně -interiérový nábytek -sedací soupravy. Prodejny: -Valašské Klobouky, Čs.armády 307 tel.: 577310999.

Výroba paletového nábytku na zakázku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kovový nábytek -archivační nábytek -dílenský nábytek -kancelářské -šatníky -kartotéky, lístkovnice -výkresové skříně Přímý dovozce: -nábytek KODRETA: -chromovaný sedací nábytek

Zakázková výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek pro školy, školky a dětské domovy - dětský nábytek - židle, stoly, kadeřníky, nábytkové sestavy, šatnové bloky, ...

Výroba: - školní nábytek pro učebny - lavice, židle, stoly, skříňové sestavy - kancelářský nábytek.

Truhlářství František Kedra sídlící v okrese Zlín se převážně zabývá výrobou atypických stolařských výrobků. Provádíme kompletní stolařskou výrobu pro interiéry, a to jak z lepených materiálů (lamino apod.), tak z masivu a na objednávku vyrábíme také exteriérové prvky (pergoly, zábradlí, vrata, ...). Snažíme se o maximální kvalitu výrobků i o ...

Vývoj, výroba: - výškově nastavitelných stolů na elektrický pohon: - kancelářské stoly - montážní stoly - dětské stoly.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Truhlářství a stolářství: - zakázková výroba nábytku.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na míru - kuchyně - bytový nábytek - kancelářský nábytek - ordinace - hotely

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Stolařství Roman Vymazal je na našem trhu od roku 2002. Nabízí truhlářské - stolařské práce. Vyrábí z masivu nebo laminovaných materiálů. Výrobu nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, stolů, postelí, výrobu a montáž vchodových a interiérových dveří, výrobu a montáž vrat, výrobu a montáž schodů, podlah, podhledů, obložení, výrobu altánů, ...

Návrhy, realizace: -interiéry, rekonstrukce interiérů. Výroba, kovovýroba, montáže: -truhlářské konstrukce -zámečnické konstrukce - nerezové prvky: -zábradlí, přepážky, madla, atypické prvky. Montáže: -sádrokartonové příčky -stropní podhledy.

Společnost TOPOS - T s.r.o. Staré Město nabízí kusový prodej čalouněného nábytku a kuchyně převážně od českých výrobců. V sortimentu máme obývací pokoje, stěny, sedací soupravy, postele, stoly, židle a další bytový nábytek. Vyrábíme i kvalitní český nábytek na míru. Díky spolupráci s bytovým designem dodáme i návrhy a zrealizujeme kompletní ...