Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Zakázková výroba - kuchyně - moderní kuchyně pro 21. století - vestavěné skříně - nábytek z lamina i masívu - komplexní realizace interiérů - plovoucí podlahy z lamina, dýhy a masívu - kancelářský nábytek - interiéry do hotelů, restaurací, škol a úřadů - krby stavěné na míru Maloobchod - stoly a židle - sektorový nábytek - ...

Výroba: - kuchyně,kuchyňské linky - kancelářský nábytek,interiéry - vestavěné skříně - schodiště - podlahové lišty,balkónová prkna, plotovky - zahradní altány,zimní zahrady, pergoly.

Kompletní sortiment nábytku: sedací soupravy, pohovky, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, kancelářský nábytek, postele, válendy, skříně, komody, matrace, dekorace, obrazy.

Nákup, prodej, restaurování: - starožitný nábytek.

Prodej nábytku: - ložnice - sedací soupravy - kancelářské židle - sektorový nábytek.

Výroba nábytku na zakázku - kuchyně, vestavěné skříně, dětské pokoje, koupelnový nábytek, kancelářské interéry, kompletní vybavení bytu. - 3D návrhy, zaměření, cenová nabídka zdarma - exteriéry, interiéry - bezpečnostní dveře - podlahy a podlahové krytiny včetně montáže - vestavné i volně stojící spotřebiče.

Prodej - sedací, bytový a kancelářský nábytek.