Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Výroba nábytku pro rodinné domy, byty, restaurace, hotely i kanceláře, včetně jeho restaurování a povrchové úpravy dřevostaveb

Maloobchod: -židle, křesla, stoly -dětský nábytek -stojanové věšáky.

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Bazar - nábytek stoly, židle, křesla

Výroba, e-shop: - rostoucí židle Jitro - židle pro nejmenší - stoly

Výroba především šatních skříní jak vestavěných, tak klasických. Dalšími produkty jsou kuchyňské linky, obývací stěny, botníkové sestavy, knihovny, postele, psací stoly a další nábytkové variace.

Provozujeme internetový obchod s designovým nábytkem a doplňky. Snažíme se vdechnout nový život krásným věcem. Nábytek nejčastěji prodáváme v takovém stavu, v jakém se nám jej podařilo získat. Jeví-li se to jako účelné, pokoušíme se o renovaci.

Prodej luxusních vysokých čalouněních postelí Hypnos, lůžkoviny Brinkhaus, hedvábné lůžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlné povlečení Quagliotty, nábytek do ložnici, obýváku a jídelny. Na své si přijdou milovníci stylu art deco, vintage, industry, ale i rustikálního nábytku a stylu provance.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Oživte s námi váš domov a zařiďte si své útulné hnízdečko. Vyberte si z široké nabídky nábytku, kuchyňských potřeb, osvětlení, bytových dekorací a velké spousty dalších výrobků. Vše pro váš krásný domov naleznete na jednom místě.

Činnost: - výprodej designového nábytku za skladové ceny - kuchyně, pohovky, komody, bytové doplňky

Prodej: - designový nábytek - sedací nábytek - postele, stolky - sedačky, skříně

Provoz prodejen Möbelix. Pobočky po celé ČR. Prodej: -nábytek -koberce -podlahové krytiny -tapety -záclony -dekorační tkaniny.

Česká firma s vlastní výrobnou nábytku a kovovýrobou v Indonésii a více než dvacetiletou historií v tomto oboru, specializovaná na výrobu nábytku, dveří a podlahových krytin z masivu.

Kompletní úpravy interiérů na klíč včetně stavebních úprav a vybavení: -interiéry na klíč -velkoobchod s nábytkem -kancelářský nábytek -nábytek -sedací nábytek -židle -stoly -paravány a dělící příčky -průmyslové kuchyně -koberce, svítidla, žaluzie -stavební práce (provádění staveb, jejich změny a ...

Prodej luxusní nábytek. Italské a rumunské značky. - židle - stoly - bary - postele - skříně - ložnice.

Prodej: - značková nábytek, kuchyně a doplňky. Exkluzivní zastoupení značek: Fendi Casa, Versace Home, IPE Cavalli, Smania, SCIC a VG NewTrend. Výroba atypických prvků. Realizace. Designerské práce. Prodej luxusního nábytku - návrhy a realizace luxusních interiérů - komplexní služby pro tvorbu domova - interiérový designér - ...

CPM Prague - studio interier Prodej - sedací nábytek - obývací pokoje - jídelny.

Prodej - bytový nábytek - ložnice, postele - kancelářský nábytek - sedací nábytek.

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - křesla pro manažery.

Služby: - projekty a montáže - poradenské služby - výroba nábytku na zakázku dle požadavků zákazníka - zpracování rozpočtu zdarma - doprava. Nábytek: - šatní skříně kovové, regály kovové, vybavení šaten - kancelářský nábytek z vlastní produkce, široký sortiment židlí a křesel - školní tabule, nástěnky, vitríny, cliprámy - ...