Sedací nábytek je nezbytný v obývacích pokojích, kancelářích a pracovnách. Do této kategorie patří klasické, rohové, luxusní a kožené sedací soupravy, rozkládací sedačky, křesla a taburety. V kancelářích jsou potřebná i kancelářská křesla a židle.

Podniková prodejna, výroba, maloobchod: - jídelní stoly z masivního dřeva - konferenční stolky - lavice - židle.

Jsme specialisté na nábytek Black red white, kožené sedací soupravy a luxusní zahradní nábytek. V sortimentu máme veškerý skříňkový nábytek.

Kompletní vybavení interiérů: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - bytový nábytek - ratanový nábytek - sedací soupravy - žaluzie - podlahy - svítidla.

Úplná nabídka nábytku a doplňků pro stylové interiéry: - kompletní vybavení stylových interiérů - vybavení nábytkem na klíč a na zakázku - výroba a prodej stylového nábytku - prodej kvalitních kožených a čalouněných souprav a křesel - prodej bytového textilu a interiérových doplňků - včetně poradenství a služby architekta

Půjčovna nábytku a vybavení pro kulturní, společenské, veřejné a firemní akce, svatby, kongresy.

Nábytek Kuchyně, dětský a studentský nábytek, židle a stoly.

Designové studio - návrhy a výroba nábytku - sedací nábytek - svítadla, osvětlení - koberce - nádobí.

Prodejna nábytku - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - bytové doplňky - skříně - postele - ložnice.

Vybíráme a dovážíme do Prahy nábytek a bytové doplňky z jihovýchodní Asie, staré Číny a Tibetu.

Finský nábytek: - kompletní sortiment bytového nábytku.

Dovoz a velkoobchodní prodej rattanového nábytku, bytových doplňků a stříbrných šperků: -soupravy, stoly, židle -křesla, pohovky -komody a prádelníky -předsíňové stěny, stojany, zrcadla -police, botníky, skříňky -postele a noční stolky -venkovní a zahradní nábytek -zařízení pro hotely a restaurace.

Nábytek na zahradu, ratanový i pro zvířata. Voskový nábytek z masivu pro hotely, restaurace a kavárny.

Kancelářský nábytek. Služby: - dodávky systémového kancelářského nábytku HM - doprava a montáž - návrhy kancelářských interiérů. Nábytkové řady: - Abak, Alvar, Burdick, Vantage, Verve, Winea. Sedací řady, soupravy:

Nábytek: -designový nábytek Itálie -kuchyně, jídelny, ložnice -sofa -dětský nábytek -bytové stěny.

Prodej: - sedací nábytek - sedací soupravy - taburety - křesla - lehátka. Provozovny: Levné sedačky Plzeň Druztová 84 (na návsi u rybníka) 330 07 Druztová Levné sedačky Praha Roztocká 134 252 64 Velké Přílepy

Specializujeme se na prodej softshellových a funkčních oděvů pro děti i dospělé. Naleznete u nás značky Fantom, Lasting, VoXX, Adler. Nabízíme rovněž dětské oděvy značky Mayoral, rostoucí židličky a stoly Jitro, dřevěné vláčky Maxim. Nově v našem sortimentu naleznete zdravotní obuv zn. Santé a obuv zn. Keen.

Společnost CESARE interier vznikla v roce 1997, má sídlo v Táboře, ale svoji obchodní aktivitu provozuje především v Praze. Naší hlavní činností jsou realizace kuchyní, bytových a kancelářských interiérů. Klientům garantujeme záruční i pozáruční servis.

Prodej, e-shop - nábytek - sedací soupravy - ložnice - matrace, postele - kuchyně - koupelnový nábytek - zahradní nábytek - bytové doplňky. Prodejny: Prodejna nábytku Opava Těšínská 1023/29 74601 Opava tel. 778 528 011 Prodejna nábytku Krnov Opavská 593/61 794 01 Krnov tel. 778 528 010 Centrální sklad Budapešťská ...

Dodávka, prodej - nábytek značek BJÖRKNAS a BOKNÄS - knihovny, vitríny - sedací nábytek, stoly - kancelářský nábytek. Vzorková prodejna: Rybná 23, Praha 1

Internetový prodej, e-shop: -bytové doplňky a dekorace -nábytek -oblečení

CARELLI Prodej moderních luxusních kožených sedacích souprav, ložnic, křesel a židlí. Velký výběr designového nábytku, který výborně doplní Vaší moderní domácnost. Jelikož designový interiér bez luxusního a stylového nábytku, je jako nebe bez slunce !

Kožené sedací soupravy: - výroba - prodej - velkoobchod. Vybavení interiérů: - domácnosti - firmy - výrobní společnosti.