Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

TRUHLMARK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a dalšího nábytku.

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské a obývací stěny - interiérové vybavení - bytové doplňky.

Firma Vojtěch Laube se sídlem v obci Klapý v okrese Litoměřice se zabývá veškerou zakázkovou truhlářskou výrobou z lamina i z masivu. Nabízíme výrobu truhlářských výrobků na zakázku - nábytek na míru. Zaměřujeme se nejen na výrobu z lamina, ale také z masivu - vše záleží na výběru zákazníka. Můžete si u nás objednat výrobu kuchyňských linek ...

Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Performance marketing. Srovnávač cen. Internetový obchod, eshop: - vybavení do koupelny, kuchyně - bytové doplňky, bytový textil - nábytek - osvětlení - vše pro zahradu.

Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Firma Enprag s.r.o. na českém trhu působí již od roku 1995. Prodej kovového nábytku do dílny, kanceláře, ordinace a školy. Nábytek nabízíme od evropských výrobců - britská firma BISLEY, česká firma KOVONA, KOVOS, POLÁK.

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Truhlářství, stolařství. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyně na míru - dveře, schody, zárubně - nábytek na míru - stoly, židle - ložnice - obývací pokoje - vestavěné (vestavné) skříně -plovouci podlahy pokládka -montaz oblozek + dveri -odvoz dovoz.

Vyrábím nábytek na míru dle přání zákazníků, především kuchyňské linky, vestavěné skříně, skříně pro podkrovní prostory, vysoké postele s úložnými prostory, dětské pokoje, komody, regály apod.

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

Výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -psací stoly -koupelnový nábytek.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky. Služby: -doprava rozvoz zboží -montáž -prodej na splátky.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Prodej: - nábytek - obývací sestavy - sedací soupravy - židle - postele - stoly - ložnice.

Prodej: -nábytek kancelářský, bytový -ložnice, postele -obývací pokoje, sedací soupravy -dětské pokoje -židle, jídelní stoly -kuchyně -koupelnový nábytek.

Jsme ryze česká firma, která nabízí služby zakázkové truhlářské výroby. Vyrábíme z masivu a kulatiny. Vyrábíme veškerý nábytek včetně vestavných skříní, zahradního nábytku atd. Provádíme renovace kuchyní. Spokojený zákazník je vždy na prvním místě.

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.