Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - vestavěné skříně - dětské pokoje - kanceláře Zakázková výroba - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - kanceláře - vestavěné skříně - dětské pokoje.

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Návrhy a realizace interiérů. Výroba nábytku.

Stolař, truhlář. Zakázková výroba kuchyní, nábytku, pokojů, dětských pokojů, vestavěných skříní, TV stěn, stolů a postelí na míru.

Maloobchod, prodej: - italský nábytek - bytové doplňky.

Stolařství, stolařské práce, truhlářství, truhlářské práce. Výroba nábytku, nábytek na zakázku a prodej součástí nábytku. Kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, kanceláře, nábytek pro hotely, penziony. Reference si můžete prohlédnou na naší vzorkové prodejně.

Truhlářství Slaza. Zakázková výroba: - kuchyně - dveře a zárubně - atypický nábytek - schody a zábradlí Výroba a montáž: - interiérové dveře a zárubní - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - koupelnový nábytek, -obývací stěny -výbava kanceláří - stoly, lavice, pergole

Stolařství, truhlářství, strolařské, truhlářské práce: Výroba, návrh řešení, montáž: -nábytek a interiéry na klíč: -kusový, kancelářský, bytový -nábytek pro banky, hotely, restaurace, obchody, lékárny, školy, školky -obklady palubkové, dýhované -podhledy, stropy, podia -schodiště vč. zábradlí dle zákazníka, materiál borovice, ...

Truhlářství: - výroba kuchyní, vestavěných skříní a nábytku z lamina.

Výroba, renovace, montáž: -kuchyně, kuchyňské linky -kuchyně na zakázku -kuchyně na klíč. Dveře, zárubně, obložkové zárubně: -laminované, dýhované -foliované -posuvné -protipožární. Renovace dveří a zárubní. Vestavěné (vestavné) skříně (šatny) na míru (dveře posuvné, skládací, otočné).

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba, rámování. VÝROBA RÁMŮ. Výroba, zakázková výroba: -okrasné a zasklívací dřevěné rámečky, rámy na dveře (do dveří) -rámečky (rámy) k zarámování obrazů a zrcadel -lakování, moření truhlářských a nábytkářských dílců a dvířek včetně vysokého lesku -nábytek, nábytkové dílce, truhlářské dílce, dveře včetně ...

Služby pro dům a zahradu. Zakládání bazénů, péče o trávník, péče o zahradu, terénní úpravy. Montáž nábytku, vyklízení prostor, drobné elektro práce.

Truhlářství. Výroba, poradenství, návrh: -interiér, nábytek -kavárny, restaurace, jídelny -obývací pokoje, kuchyně -kancelářský nábytek, předsíňové stěny. Vybavení nábytku elektrospotřebiči: -Fagor, Electrolux, Zanussi, Gorenje, Bosch, Siemens, Baumatic, Mora, Candy. Práce: -čalounické -lakýrnické -podlahářské. Maloobchod, ...

Prodej - nábytek na míru, designový, atypický - vestavěné skříně - ložnice - kuchyně.

Prodej a e - shop, bižuterie, prodej a e - shop, nábytek, bytové dekorace, prodej a e-shop, dorty, perníčky, cukroví, e-shop, bižuterie, bytové dekorace, nábytek, svatební a dárkové zboží, reprodukce obrazů, dorty, cukroví, prodej a e-shop, dárkové zboží.

Realizace interiérů, návrhy, vizualizace. Návrhy jednotlivých kusů nábytku, vestavěné skříně, koupelnové skříně, pracovní stoly, komody.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - bytový nábytek - postele - skříně - stoly, stolky - police, poličky - židle.

Prodej: -rattanový nábytek -proutěný nábytek -doplňky z přírodních materiálů -bytové doplňky -dekorační zboží -obaly na květiny -ručně tkané koberečky -reprodukce obrazů -olejové lampy rozmanitých tvarů a barev -dekorační vonné svíce -skleněné svícny, tácy, atd..

Výroba dřevěný nábytek se zaměřením na ložnice: -postele, válenda (válendy), letiště -lehací nábytek -šatní (skříň) skříně, komoda (komody) -police, regály -noční stolek (stolky) -postelový rošt a jiné doplňky -používaný materiál-dřevo: -masív-smrk, buk, dub, bříza -dýhovaná dřevotříska -lamino -názvy výrobků: Helen, Romina, Carmen, ...

Truhlářské práce. Výroba: - schodiště samonosná, lomená, s podestou, obkládaná - interiérové dveře - nábytek.

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku. Truhlářské práce, zakázková výroba: - ze dřeva, lamina a dýhovaného materiálu. Výroba ze dřeva: -dveře, interiérové dveře, vchodové dveře -schodiště, schodiště a schody, zábradlí na schodiště -vestavné skříně, rohové skříně, rohové šatní skříně -postele, postele s úložným prostorem, dětské ...

Služby: - provedu jakékoliv zámečnické práce v domě i na zahradě - posekám trávu, opravím plot, seřídím dveře v pantech i zámcích - natřu okna, dveře, okapy, ploty - vybalím z krabice, smontuji a postavím nábytek - pomůžu s návrhem zahrady, oplocení, domu. Co nezvládnu sám, provedu se smluvním partnerem - elektroinstalační práce, práce s ...

Činnost: - výroba nábytku, nábytek - truhlářství, stolařství - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice - obývací stěny - dětské pokoje.

Zakázkové truhlářství, výroba. - okna - dveře - schody - skříně - nábytek.