Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

Navrhujeme interiéry, vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, postele, obýváky, dětské pokoje, dveře, podlahy, ložnice i kanceláře. Prodáváme elektrospotřebiče, židle, stoly, tapety, peřiny, zdravotní matrace, lamelové rošty vše pro zdravé spaní. Zajistíme kvalitní zpracování, autodopravu i montáž.

Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, prodej kuchyňské linky, stoly, vestavěné skříně, postele včetně dodávky roštů a matrací, obývací pokoje, dětské a studentské pokoje, předsíňové stěny, kancelářský nábytek, školní nábytek, stoly pod počítač..

Truhlářství a stolařství. Zakázková výroba, prodej: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, dětské pokoje - koupelnová nábytek - hotelový nábytek - interiéry prodejen - dveře - pergoly, altány a jiné výrobky z masívu - zastřešení studny. ANTIK - Galerie. Prodej: - ...

Výroba - vchodové a interiérové dveře - vestavné skříně - kuchyně - obložení schodů a palubkové obložení - ložnice - zahradní nábytek Řemesla, služby - truhlářské práce Chata Lenka umožňuje: - celoroční ubytování - kapacita 18-20 lůžek - gril - pískoviště - hřiště Ostružná č.7, 78825 Ostrožná

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - dětský nábytek - okna a dveře - komody a skříně - stoly a rohové lavice - schody a zábradlí.

Stolařské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek (komody, skříně, stoly, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody - zábradlí

Truhlářství: - výroba nábytku - kuchyně - obývací stěny - schodiště - zábradlí.

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - interiéry - kuchyňské linky - selský nábytek - schodiště, podlahy - kancelářský nábytek - dveře všeho druhu - pergoly, podhledy. Řezbářství.

Jiří Zatloukal se zaměřuje na výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní a na truhlářské práce.

Prodej, maloobchod: -nábytek: -kuchyně -jídelny -sektorové ložnice -skříně -obývací sektorové programy.

Truhlářství Hlaváč s.r.o. se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, obývacích stěn a dalšího nábytku a vybavení interiérů na míru.

Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - obývací stěny - vestavěné skříně - dětské pokoje - kanceláře.

Vyberte si dětské postele pro vaše ratolesti z nejkvalitnějších materiálů pro maximální komfort a bezpečnost. Do dětského pokojíčku u nás pořídíte také dětský nábytek, doplňky a lůžkoviny. Maloobchod, prodej: - dětské postele - dětský nábytek - lůžkoviny. Dopřejte Vašim dětem dobrou noc a krásné sny.

Naše firma Jaroslav Špička se zaměřuje na výrobu masivních dveří a zárubní, schodů, nábytku, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a ostatních věcí dle vašeho přání. Vyrábíme a renovujeme okna a dveře. Nabízíme Vám komletní zakázkové truhlářství a výrobky i pro nejnáročnější zákazníky. Naše výrobky najdete po celé České republice a v ...

Nabídka nábytku do interiéru. Výběr nábytku z českého internetu.