Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Výroba: -vnitřní dveře -vchodové dveře -balkonové dveře -výkladce -repase dřevěná okna a dveře -schodiště -interierové prvky ze dřeva. Lepený program. Smluvní partner požárních uzávěrů firmy DASIP. Sušení dřeva, sušárna.

Výroba: -řadové šatní skříně -botníky i nábytky pro školy a podniky.

Milan Krejčí truhlářství MK, dřevovýroba Příbram, závěsné postele, kuchyně, stoly, stolky, skříně, koupelny, kanceláře, obývací stěny, exteriéry, schodiště, dětské pokoje. Představujeme Vám rodinnou firmu, která se nachází v Příbrami ve středních Čechách. Byla založena v roce 1992 a zabývá se truhlářskou a nábytkovou výrobou. Nyní ...

Výroba, truhlářství: - kuchyně - nábytek - obývací stěny - interiery kanceláří.

Jsme český výrobce kuchyňských linek, vestavěných skříní a atypického nábytku na míru. V současné době se zvyšují požadavky na optimální využití prostoru, funkčnost zařízení a vybavení. Není opomíjena ani útulnost. Kuchyň je velmi často spojována s jídelnou nebo obývacím pokojem. .

Truhlářství David Svoboda se specializuje na zakázkovou výrobu nábytku ze dřeva i z lamino desek. Pro výrobu Vašeho nábytku nám postačí náčrtek (plánek) od ruky, stačí si jen vybrat barvu ze vzorníku a výroba může začít. Zároveň jsme schopni vyrobit nábytek dle výkresové dokumentace nebo vizualizace z kuchyňského studia.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek a bytové doplňky kuchyňské linky, kancelářský nábytek, okna, dveře, samonosná schodiště, obklady, obložení schodů. Výroba, montáž: -vestavěné skříně.

Bazar nábytku: -prodej použitého nábytku a doplňků do domácnosti.

Zakázková výroba nábytku. Renovace nábytku a veteránů. Vybavení škol, barů, restaurací, hotelů, prodejen. Terasové podlahy s exotických dřevin, výroba Pergol. Veškeré truhlářské práce.

Výroba: - nábytek - kuchyňská linka - doplňky Návrhy: - nábytek - interiér. Prodej a montáž: - plovoucí podlaha.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - ložnice - schody - stoly - skříně - židle - koupelnový nábytek. Provedení: - moderní - rustikální - čistě účelové. Materiál: - lamino - masiv.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek - dětské pokoje - vestavěné skříně - interiérové vybavení - kuchyně.

Výroba: - truhlářské práce - nábytek bytový - nábytek - koupelnový - kancelářský - balkonový - zahradní - včelí nástavkové úly - včelí úly - zahradní truhlíky - zakázková výroba.

Kovoobrábění: -průmyslová armatura Výroba: -bytový nábytek

Prodej, e-shop: - na výrobky ze dřeva. V našem sortimentu naleznete: - postele, komody, botníky, bytové doplňky, jídelní stoly - knihovny, předsíňové stěny, psací a počítačové stoly - skříně, zahradní nábytek.

Nákup, prodej: - použitý nábytek - dekorační předměty - kamenina, dlažba.

Prodej: - kompletní sortiment nábytku. Výroba a montáž kuchyňských linek.

Vyrábíme: - vestavěné skříně - nábytkové sestavy - regály do archivu - pracovní stůl s kontejnery - knihovny - komody - prádelník - nástavce - obývací stěny - televizní skříňky - postele - noční stolky.