Skříně slouží k uskladňování oblečení a jiných osobních věcí. Kromě klasických skříní si můžete pořídit i skříně vestavěné, skříně s posuvnými dveřmi nebo rohové skříně. Je možné využít i jiné úložné prostory, jako jsou věšáky, košíky, komody nebo botníky.

Dovážíme kvalitní zboží za miniální možnou cenu dle objednávek klientů. Dále zajišťujeme velkoobchod s oděvy, elektro, nábytkem, a jiným zajímavým sortimentem. Zajištíme Vám nákup i prodej Vašeho zboží za nejlepší možnou cenu v ČR. Poskytujeme poradenství v oboru marketing a propagace, trénink obchodních dovedností a jiné služby pro jedince i ...

Výroba: -kuchyňská linka -dětský pokoj -obývací stěna -kanceůářský nábytek -vybavení prodejen, restaurací atd. -pergola. Rozpočet, doprava a montáž ZDARMA.

Výroba: - regály - úložné systémy.

Prodej, montáž: - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - kuchyně - dveře a zárubně.

Truhlářství. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně.

Maloobchod, prodej: - nábytek. Skenování a digitalizace dokumentů: - tel. 731 459 436 - www.digitalizace.vyrobce.cz - digitalizace@centrum.cz

Návrhy zařízení bytů a jejich realizace. Prodej nábytku: -kuchyně, obývací stěny, sedací soupravy, skříně, ložnice, dětské pokoje, toaletky, předsíňové stěny, posuvné dveře -vše v nejvyšší kvalitě od předních italských výrobců.

Bazar, výkup a prodej: -použitý nábytek -bytové doplňky.

Zakázkové truhlářství: - okna (Špaletová, Ditherm, Euro) - dveře (vnitřní i venkovní, výplňové, prosklené i plné, masivní i dýhované) - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek (stěny, stoly, skříně, věšáky -z lamina, dýhy i masivu) - schody masiv vč. soustružených sloupků atd - regály - obložení - plovoucí podlahy Vše na míru ...

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice -šatní skříně -komody -peřiňáky -lůžka s úložným prostorem -lamelové rošty -zdravotní matrace -dětský nábytek -kancelářský nábytek -plovoucí podlahy s pokládkou -obklady stěn a stropů.

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavné skříně -kancelářský nábytek Vzorkové prodejny: Všechlapy - 325541343.

Zakázková truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -nábytek na míru(lamino, masiv) -dveře vchodové, interiérové -kancelářský nábytek.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské.

Truhlářství, výroba: - nábytek masiv, lamino - dveře - pergoly - zakázková výroba

Služby: -vyrábíme eurookna i ostatní dřevěná okna, dveře, podlahy, schodiště a nábytek na míru -dále nabízíme pergoly, okenní parapety, kazetové stropy a vestavěné skříně -výroba i montáž na klíč.

Velkoobchod, maloobchod: - bytové doplňky - nábytek.

Truhlářství, výroba, prodej: - atypický nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - plovoucí a dřevěné podlahy - čalounictví Půjčovna nářadí: - stroje pro úpravu dřevěných podlahových krytin. Tel.: 608333551

Služby: -výroba interiérů z masivu a plošných materiálů -stavební výroba, dveře, okna, schody.

Výroba, prodej: -stylový nábytek.

Kompletní sortiment nábytku. Prodej: -nový I.jakost z dovozu a tuzemska -moderní obývací -ložnicový, válendy, letiště, matrace, palandy -ostatní doplňkový nábytek -kuchyňské stoly, židle, rohové jídelny -kancelářský nábytek, kancelářské židle -sedací soupravy rozkládací, gauče rozkládací -kuchyňský nábytek-sektor ...