FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Umělecké kovářství, stavební zámečnictví: -zábradlí, schodiště -krbové nářadí -autobusové zastávky, přístřešky -regály, stojany -ploty -brány, garážová vrata.

Truhlářské práce. Zakázková výroba, montáž: -kuchyně -nábytek -vestavěné skříně.

Velkoobchod, prodej: - koupelnový nábytek - návrhy koupelnových interiérů.

Dřevovýroba: -zakázkové truhlářství -přírodní materiály -masiv BUK, DUB -předsíňové stěny -zahradní a dětský nábytek -lavice -vybavení interiéru budov. Kovovýroba: -zemědělská technika -brány, kultivátory -bránové stroje -lisování 5-250t -svařování v ochranné atmosféře -přípravky. Služby: -pořez dřeva, ...

Výroba a prodej: -krbová kamna na dřevo -teplovzdušná kamna na dřevo.

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Prodej, montáž: -dveře a zárubně -podlahy masivní, plovoucí, PVC -vestavěné skříně.

Služby: -obkladačství -kamnářství -stavby krbů -návrhy, projekce -krby -kachlová kamna -kompletní rekonstrukce bytových jader.

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Maloobchod, prodej: -nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -kuchyně -bytové doplňky. Prodejny Nábytek StrakoniceDopravní 34 Strakonice 386 01 email: centronabytek@seznam.cz tel. 383 321 433, 734 155 180 fax: 383 321 429 Nábytek HoražďoviceMayerova 262 Horažďovice 34101 tel/fax: 376 511 141, 734 155 183 Nábytek ...

Služby: -zakázková kancelář. Velkoobchod, prodej: -koupelnový nábytek i atypický ABABOL (Španělsko) -nábytek pod umyvadlo -umyvadlo se zrcadlem v různých sestavách -návrhy koupelnových interiérů -vybavení koupelen, včetně montáže -hotelové koupelny -koupelnový nábytek pro masérny, kadeřnictví, lékařské ordinace, obytné ...

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Vodoinstalatérské, topenářské práce. Domovní venkovní a průmyslové instalace vody, kanalizace. Ústřední a etážové vytápění. Podlahové topení. Připojení vodáren. Montáž sprchových koutů, van, vanových zástěn a koupelnového nábytku. Montáž krbových kamen a výměníků. Výměna bojleru. Rekonstrukce vody, kanalizace a topení.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.

Služby-řemeslo: -vybavení interiérů -válendy s úložným prostorem -matrace standart -zdravotní matrace -letiště -palandy -dětské pokoje -kuchyňské linky -psací stoly -obklady stěn a stropů.

Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: -matrace, molitany -lamelové rošty, postele -antialergické přikrývky -plovoucí podlahy.

Montáž, servis, výroba: -garážová a průmyslová i rychloběžná vrata -rolovací MINIROL, sekční, fóliová s pohony -předokenní rolety MINIROL -žaluzie venkovní i vnitřní -hliníkové, látkové -sítě proti hmyzu do oken a dveří -shrnovací dveře -plastové, dřevené, koženkové -dveře, zárubně, kování -čalounění dveří -těsnění oken a ...

Kuchyňské a nábytkové studio Výroba, prodej: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny, skříně, psací stoly, komody. Prodej: -kuchyňská dvířka a nábytkové kování -podlahy -dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autotextilie -látky na autopotahy -laminované -nelaminované -potahové látky -výrobky z ovčí vlny NATUR -metráž -syntetické kožešiny -čistá střižní vlna MERINO -ložní soupravy a doplňky -z umělých vláken.

Maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis a opravy: -televizory -videorekordéry -radiomagnetofony -satelitní komplety s montáží -antény s montáží -chladničky a mrazničky -mikrovlnné trouby -drobné domácí elektrospotřebiče -vysavače, žehličky.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Maloobchod, prodej: -kusový textil -metráž, látky -společenské oblečení -sportovní oblečení.

Prodej nábytku: -čalouněný nábytek -postele, pohovky, matrace, rošty -kuchyňské linky -stoly, židle.