FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zajistí: - zakázkovou výrobu a realizaci bytových interiérů a kuchyní, atypického design nábytku - vybavení kanceláří, obchodů, hotelů a restaurací. - exotické dřevěné dýhy a výroba dýhovaného nábytku - restaurování nábytku a výrobu dřevěných venkovních roštů a teras

Jiří Roubalík se zaměřuje na servis mobilních telefonů, chytrých hodinek, robotických vysavačů a elektrických koloběžek, dále na instalaci SW, čištění reproduktorů a ochranné skla.

VRATA PRO s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, pohonů, vchodových dveří a předokenních žaluzií.

Vekuban, s.r.o.se specializuje na malby, bezpečnostní a protiplísňové nátěry, LED osvětlení a na mobilní pískování.

Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.

Eakon Klima s.r.o. se zaměřuje na instalace, prodej a servis klimatizací.

STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

Prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál -podlahové vytápění -montáže: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vytápění -vodoinstalace, topení, podlahové teplovodní vytápění -solární zařízení -centrální vysavače. Projekty, revize: -projekty, revize elektroinstalací a hromosvodů do 1000 ...

Postele, vestavěné skříně, kuchyňské studio, linky, matrace, kuchyně, zahradní, čalouněný, kancelářský, koupelnový nábytek Rosice, Pohořelice, Brno venkov, Třebíč, Náměšť nad Oslavou -sedací soupravy -postele z masívu -nábytek do dětských pokojů -válendy -rošty -matrace -kancelářská křesla -věšáky, němý ...

Lukáš Říha zajišťuje záruční i pozáruční servis oken, dveří a posuvných systémů, dodávku žaluzií a sítí proti hmyzu.

Frigomax s.r.o. se specializuje na prodej, instalace, servis, opravy a revize klimatizací pro domácnosti i firmy a tepelných čerpadel.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

Posadtese.cz se zaměřuje na prodej kancelářských křesel, kuchyňských židlí, křesel, sedacích pytlů a sedaček.

Zámečnické práce, stavební zámečnictví: -branky, brány, ocelové konstrukce, výkladce, zábradlí -garážová vrata -oplocení, zábradlí.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a certifikátu požárních výplní. Zaměření, výroba, prodej, montáž: -hliníková okna, dveře -garážová vrata -prosklené fasády -zimní zahrady. Služby: -zámečnické práce. Zastoupení značek SCHÜCO, HEROAL.

Firma Karel Meluzín se zabývá veškerou činností v oblasti prodeje, montáží, oprav a servisu stínící techniky. V rámci naší činnosti se specializujeme především na dodávku a montáž žaluzií (venkovní, vnitřní, dřevěné, hliníkové, vertikální, horizontální, manuální i elektrické), rolet, markýz, (terasové, balkónové) a sítí proti hmyzu, Současně také ...

Společnost Just stolařství s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou interiérů. Výroba: - kuchyňské linky - schody - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vybavení do restaurací a hotelů.

Prodej: -sortiment pro stavbu krbů a kamen: -krbové vložky -topenářská technika -stavební materiály -vzduchotechnika -kachlová keramika.

CANDELA, s.r.o. zajišťuje servis: -elektrické stroje, přístroje -kompletní silnoproudé a slaboproudé rozvody -hromosvody. Stavební činnost: -občanské, bytové, průmyslové stavby -výstavba rodinných domů -rekonstrukce -sádrokartony. Podlahářské práce, pokládka: -PVC, plovoucí podlahy, koberce, vlysové podlahy, renovace dřevěných ...

Společnost JO Technlogy se zabývá vývojem a následnou vlastnoruční výrobou LED svítidel. Vyrábíme světla založena na čisté, nízkoenergetické technologii LED. Naše osvětlení mají uplatnění v interiérech a exteriérech domácností i v různých druzích průmyslu.

RATAN KLUB s.r.o. provozuje maloobchod a internetový obchod s ratanovým nábytkem a bytovými doplňky.

Společnost nabízí luxusní postele pro lepší spánek.