FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2009 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2001 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM. Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové ...

Langr klimatizace s.r.o. se zaměřuje na servis, prodej a montáž chladící a klimatizační techniky a provádí revize těsnosti chladících zařízení.

AROBO - Woodener and Wood Gift s.r.o. ses zaměřuje na výrobu a prodej dřevěných bytových doplňků, svatební dekorace a dřevěných motivů na míru.

Brož gastro, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zařízení pro gastronomii a na záruční a pozáruční servis chladících zařízení a klimatizací.

Společnost LIGHTINGPRO s.r.o. se zaměřuje na návrhy a dodávku svítidel, zakázkovou výrobu atypických svítidel a měření hladiny osvětlení.

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výměny zásuvek a vypínačů - malířské a natěračské práce - práce na zahradě - mytí výloh a vitrín.

Potřebujete kvalitní spaní? Navštivte náš internetový obchod spankove-studio.cz anebo novou kamennou prodejnu a určitě se změní Váš špatný spánek na dobrý spánek s našimi matracemi, postelemi, rošty, nebo jenom doplňků, co se spaní týče. Uděláme vše pro kvalitní spánek. Nabídku jsme NOVĚ rozšířili o bytové doplňky.

Výroba, montáž, instalace, servis, údržba průmyslová a garážová vrata: -automatické posuvné dveře -průmyslová vrata -garážová vrata -nakládací rampy -vratové těsnění -proti průvanové zástěny, clony -samonosné brány -stranová vrata (posuvné do strany).

Výroba nábytku, 3D návrhy: -řešení interiéru -kompletní realizace -vyhotovení grafického návrhu -řešení částí interiéru, kuchyně, koupelny, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj. Kování: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Stínící technika, prodej, montáž: -markýzy, markýza, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, romány vnitřní a venkovní -garážová vrata -plastová okna -stínící plachty.

Prodej: -patchwork -šicí stroje -látky -polštářky -ubrusy -prostírání -textilní dekorace aj.

Iva Drápelová se zaměřuje na výrobu medu, svíček a svícnů a na masáže a reflexní terapii.

Josef Reiter se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, schodů, dveří a zárubní.

Prodej a výroba designových hodin z betonu a interiérových doplňků.

Společnost Jana Vlacha zajišťuje prodej kuchyňského nábytku na míru.

PhDr. Adam Chalupníček provozuje internetový jarmark služeb, zboží a výrobků.

Výroba designové nábytku na zakázku. Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny a další nábytek. Výroba vestavěných skříní na míru.

Společnost VF - Bau s.r.o. pracuje v oblasti stavebnictví se specializací na fasády, zateplení, rekonstrukce bytových jader a staveb. Dále se společnost zaměřuje i na pokládku dlažby, stavbu plotů a montování oken.

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Stolařství Macháček navrhuje a vyrábí kuchyňské linky, vestavěné skříně, schodiště a vybavení koupelen.