FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Kovovýroba: - zámečnictví, pasířství - zastřešení polycarbonátem - autobusové zastávky - kovářské zádradlí a brány(posuvné, křídlové) - svařování TIG, WIG, MAG - nerez zábradlí, bytové a stavební konstrukce - montáž výrobních hal - výroba strojů na zakázku - oplocení

Internetový obchod, eshop, prodej: - kancelářský, sedací nábytek. Obchodní zastoupení výrobců kancelářského sedacího nábytku Alfa nábytek ( Interier Říčany a. s. ) Obchodní zastoupení RIM s. r. o., Antares a. s. . Zdarma 3D návrhy interiérů. Atypická výroba na míru. Zajištění dopravy zboží k zákazníkovi a montáže nábytku.

EWE kuchyně - kuchyňské studio Prodej: - značkové kuchyně EWE, NOLTE - projekty, návrhy interierů - kompletní interiéry na klíč.

Výroba a montáž oken, dveří z 6 - komorových plastových profilů PRESTIGE, EFORTE-Deceuninck. Nově nabízíme hliníková okna a dveře z profilu ALUPROF. Dodávka střešních oken Roto, žaluzií, sítí proti hmyzu, rolet, parapetů a garážových vrat TRIDO.

e-shop; prodej, servis: - varná a topná technika - kotle - bojlery - krby - kamna Prodej, montáže a servis spotřebičů, kamen a krbů.

Pokrývačství, tesařství, prodej krytiny, střechy, altány, Výroba euro oken, dveří, plastová okna a dveře, schody, vnitřní dveře s obložkou, kuchyně a jiná výroba ze dřeva, lamina.

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.

Interirérový designer: Návrhy interiérů - bytové, komerční, kancelářské. Prodej: - nábytek. Soudní znalec: jmenovaný rozhodnutím předsedkyně krajského soudu v Ostravě ze dne 2. 10. 2013 č.j. Spr 2207/2013 v oborech: - Dřevo a zpracování, specializace projektování, konstrukce a výroba nábytku a interiérů - Textilie, specializace ...

Internetový obchod - keramické výrobky - dětský textil-pončucháče, kojenecké potřeby - kojenecký textil a disney textil - školní potřeby - dárkové zboží.

Autorizovaný dovozce svítilen MACTRONIC pro ČR a SR Prodej, distribuce: - zdroje Narva - baterie a média Panasonic. Svítidla: - tuzemská i zahraniční - interiérová, průmyslová, venkovní včetně stožárů.

Výroba, montáž, servis: - vzduchotechnika, teplovzdušné výtápění a větrání s rekuperací RD, klimatizace.

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny

Práce: -zednické. -obkladačské. -sádrokartonářské. -betonářské. -výstavba krbů. -zemní práce. -bourací práce.

Stolařství: -výroba nábytku na zakázku.

Služby: - ozvučení, osvětlení kulturních a společenských akcí, koncertů - pronájem mobilních podií a párty stanů - výroba zvukových záznamů

Truhlářství, výroba: - nábytek - skříně - okna, dveře

Maloobchod: - elektrospotřebiče - elektronika - audio video technika.

Velkoobchod, maloobchod: -židle, stoly, křesla, věšáky. Velký výběr čalounických látek. Zásilková služba.

Truhlářství Nádvorník Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, obývací stěny, nábytek do pokojů, ložnice, kanceláře. Výroba z masivu, laminovaných či dýhovaných desek, biodesek.

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Maloobchod, prodej: -bytový nábytek: -sedací soupravy -postele, pohovky -židle, stoly -obývací stěny -ložnice -dětské pokoje -matrace, rošty -kancelářský nábytek -bytové doplňky. Kuchyňské studio.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně

Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím