FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, servis a montáž klimatizací, vzduchotechniky, vratových systémů, automatických dveří, bran a rolet. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.

Výroba nábytku, stolařství. Komplexní dodávky interiérů: - studentské ubytovny - hotely - domovy důchodců - administrativní budovy.

Návrh, výroba, prodej, montáž: -kuchyně, kuchyňské linky. Prodej: -kuchyňské elektrospotřebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi.

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Maloobchodní prodejna: - masivní a kovové postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny i povlečení - speciální matrace pro dlouhodobě ležící pacienty - rehabilitační pomůcky, vozíky, lůžkoviny, vyšetřovací lehátka.

Koupelnová keramika. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitární keramika -koupelnové doplňky.

Výroba, montáž: - horizontální a vertikální žaluzie - sítě proti hmyzu - textilní roletky - markýzy.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Truhlář: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - ordinace, kanceláře - pokoje - schody - interiérové a vstupní dveře - zábradlí - postele a čalounění - plasty, pracovní desky, umělý kámen - altány, pergoly.

Prodej: - nerezové nádobí - kuchyňské potřeby - elektrospotřebiče FAGOR.

Vratové centum. Prodej: - vrata - brány - mříže - závory - pohony - kování.

Maloobchod: - bytový textil. Sortiment: - dekorativní povláčky - deky, přehozy - tkané koberce - ložní prádlo - přikrývky, polštáře - ručníky, osušky, župany - ubrusy - vlněný program - záclony, závěsy.

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

MP nábytek Šternberk Výroba na zakázku. Prodej: -zahradní kovový nábytek. Čalounictví, čalounické práce. Provozovna: - Bělkovice 119, 78315 tel./fax:585396834, mobil 736770630 p.Miroslav Přikryl.

Pečení dortů na zakázku. Prodej, e-shop: - dortové formy, stojany - nejedle dekorace na dorty - patchwork - pomůcky na pečení - silikonové formy. Tisk na jedlý papír.

Prodej, montáž: - vestavěné skříně - stínící technika - rolety, japonské stěny - zasklívání balkonů a lodžií - rolovací garážová vrata.

Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek z lamina i masívu -komplexní realizace interiérů. Maloobchod, prodej: -stoly a židle -nábytek -postele a lůžka.

Návrhy, prodej, montáž, poradenství: - plotové pletivo, ploty včetně příslušenství - oplocení pozemků v zemědělství, lesnictví - oplocení sportovišť, zahrad, rodinných domů, průmyslových objektů a parků. Produkty: - poplastovaná pletiva - pozinkovaná pletiva - dráty a příslušenství - sloupky a vzpěry komaxit - sloupky a vzpěry ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Koupelnové studio. Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika.

Maloobchod výrobků značky SONY: -televizory -videokamery -digitální fotoaparáty -DVD přehrávače/rekordéry -blue-ray disc -domácí kina -personal audio -HiFi komponenty -HiFi systémy -autorádia -příslušenství foto, kamery -PlayStation.

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Prodej, montáže, poradenství: - plotové pletivo a příslušenství - poplastovaná pletiva - dráty a příslušenství - sloupky a vzpěry - brány a branky.

Prodej nábytku: - sedací soupravy - obývací stěny - dětský nábytek - ložnice - kuchyně.