FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Restaurátorské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky - kancelářská nábyek - koupelnový nábytek Zakázková výroba - nábytek (interiérový, atypický) Dodávka - schodiště

Pořez kulatiny na pásové pile Truhlářské práce Výroba - kuchyně Výroba - vestavěné skříně Obkládání - schody

Společnost WELL OKNA nabízí tradici a kvalitu již od roku 1991. Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová, dřevěná a hliníková okna a dveře. Plastová okna jsou vyrobena z profilu INOUTIC a kování ROTO. Dále nabízíme posuvné systémy a široký sortiment okenních doplňků. Okna a dveře od nás jsou určena i pro pasivní a nízkoenergetické ...

Zakázkové truhlářství. Vyrábíme dřevěný nábytek z masivu. Zakázková výroba replik starožitného, selského nábytku - skleníky, kredence, komody Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel nebo pension stylovým i moderním nábytkem ze smrku, borovice, buku i dubu. Dodáváme dřevěné postele, noční stolky, šatníky, komody, prádelníky, knihovny, stoly, ...

Koupelny na klíč. Práce: -rekonstrukce koupelen -renovace, vložkování van. Prodej: -sanitární keramika -obklady, dlažby -koupelnový nábytek.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Montáž - elektrická zařízení Revize - elektrická zařízeníeletroinstalční práce Opravy - elektrická zařízení Prodej - nábytek Výroba - nábytek Realitní činnost - nákup - prodej - pronájem - zprostředkování Správa - nemovitosti Odstraňování - stavby

Sklenářské práce -rámování obrazů, zrcadel. Výroba: -dřevěná eurookna -nábytek na zakázku.

Dodávka, montáž: -plastová okna, dveře značky Kömerlling -garážová vrata, vratové systémy Hörmann -pohony pro vrata a brány -sluneční markýzy.

Prodej a dodávka: -interiérové systémy -sádrokartónové systémy -podhledy -osvětlení -tepelné izolace -střešní okna -izolace -barvy -stavební chemie -stavebniny -polyetylény -PVC obklady a parapety -20 prodejních míst v ČR.

Prodej, montáž: -okna, dveře -vrata -brány -rolety.

Maloobchod, velkoobchod, výroba: -vrata, brány.

Vyrábíme a montujeme vnitřní žaluzie, plissé, japonské stěny, venkovní žaluzie, rolety a markýzy. Montujeme protihmyzové sítě a těsnění oken. Dodáme vestavěné skříně, šatny, knihovny a nábytek na míru, shrnovací dveře a stěny, sprchové zástěny. Montujeme garážová a průmyslová vrata.

TRUHLÁŘSTVÍ-PODLAHÁŘSTVÍ Moderní zakázková výroba nábytku(kuch.linky, vest.skříně, dětské pokoje, ložnice.obývací pokoje) dodávky a pokládka podlah v četně renovací, výroba a obklady schodišť.Dále dodávám a montuji dveře a zárubně od předních českých výrobců(Sapeli, Cag, schrnovací dveře firmy Hopa. Zaměření a cenová kalkulace zdarma. Rychlé ...

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení -revize elektroinstalace -projekty -přihláška k odběru elektrické energie. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -osvětlovací technika včetně výpočtů, návrhů, poradenství -světelné zdroje -elektrické topné systémy. Prodej ručního a elektrického nářadí, nástrojů, doplňků, vybavení dílen, ...

Prodej nábytku: -obývací stěny, ložnice, postele, matrace -sedací soupravy -české kuchyňské linky, prodej, montáž -dětský a kancelářský nábytek. Výroba Manětín 311 331 62 Manětín Pracovní doba: Po- Pá 6-16 hod Tel: 739 350 042 E-mail: info@stuksa.cz michalkolar@stuksa.cz

Výroba a prodej nábytku z masivu. Nabídka jídelních stolů, lavic, kuchyní a interiérových dveří.

Stavební firma: -dodávky, montáž -okna, dveře, garážová vrata, žaluzie -plovoucí podlahy -stavební práce -rekonstrukce interiérů.

Prodej a montáž zařízení pro ekologické spalování zn.VERNER, VIGAS, OPOP, ATMOS: -krbová kamna -interiérové kotle -kotle na kusové dřevo -automatické kotle na obilí, pelety. Topenářské a instalatérské práce.

Prodej: -kancelářský nábytek a vybavení -kancelářské židle, křesla -podlahové krytiny, žaluzie.

Prodej, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -žaluzie, sítě proti hmyzu, parapety. Mikroventilace. Zdarma: -zaměření -doprava.

Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.

Výroba, montáž: -plastové ploty. Prodej, montáž: -čistírny odpadních vod -zastřešení bazénů -bazénové technologie a příslušenství. Opravy bazénů a nádrží z plastu.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál kabely, baterie -svítidla kancelářská a průmyslová, venkovní osvětlení apod.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku.