FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru -výroba kuchyňských linek na zakázku -výměna dřezových desek -obložení stěn -obložení stropů -okna - dveře -nábytek do pracovny -nábytek do ložnice -schody, zábradlí -skříně, regály, komody -plovoucí podlahy.

Projekce, dodávky: -vytápění -klimatizace -průmyslová vzduchotechnika.

Truhlářství: -truhlářské práce -výroba nábytku -vybavení interierů.

Zakázkové truhlářství: -okna EURO68 -schody -dveře -kuchyňské linky.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -okna -dveře -nábytek (masivní dřevo).

Služby interiérového designera, dekorace a stínění oken (záclony, závěsy, tyče, garnýže, rolety, plisé) potahové látky, ložní prádlo, koupelnový textil, tapety, malby, dekorativní štuky, koberce, svítidla, plédy a kožešiny, luxusní květináče a jejich dekorace. Klientský servis (péče o textil, čištění a zpětné instalace dekorací).

Výroba pracovních oděvů: -pracovní oblek montérkový -pracovní kalhoty -kombinézy -pracovní zástěry. Bytový textil: -povlečení -televizní deky -polštáře.

Výroba a prodej: -plastová okna Kommerling -hliníková okna WICONA -dveře vchodové, balkonové -zimní zahrady -ploty -parapety vnitřní, vnější -garážová vrata -střešní okna.

Zámečnické práce-výroba: -vrata -mříže -schodiště -zábradlí -regály -oplocení -práce s nerezem -výroba montážních přípravků pro sériovou výrobu -voliéry. Výroba a montáž konstrukcí. Svářečské práce. Sériová kovovýroba: -palety -boxy. Dělení profilového materiálu. Lisování-výstředníkové lisy 65t.

Výroba: -stínící technika -rolovací technika. Montáž: -garážová vrata -plastová okna, dveře.

Výroba: -dveře -interiery -kuchyně -schody -stoly, židle.

Truhlářské práce. Výroba, prodej: -kuchyňský nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -VF technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a příslušenství -komponenty pro zakončování a spojování vodičů -výkonové jističe -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -domovní spínače -úložní materiál -přístrojové a řadové svorkovnice -pojistky, pojistkové spodky, ...

Venkovní osvětlení: -veřejné osvětlení -osvětlení architektur -vánoční výzdoba -osvětlení sportovišť -projektování -dodávka svítidel a zdrojů.

Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, kabelové rošty, kabelové ...

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský -bytový. Výroba, montáž a dodávka: -vestavěné skříně -skříně na míru -kuchyňské linky -posuvné dveře originál DSH Velkoobchod, prodej: -posuvné dveře pro truhláře -posuvné dveře originál DSH. Dodávka, montáž: -stínící technika-žaluzie, předokenní rolety -venkovní žaluzie ...

Výroba, prodej: -nábytek -bytové doplňky.

Zakázková kovovýroba: -brány, vstupní branky, vrata -schody, ploty, interiérové doplňky -okenní a dveřní mříže -regály, skříně, pracovní stoly -zábradlí, balkony -krbové doplňky -otevírání zámků -klempířské práce -vratové pohony.

Zakázková truhlářská výroba. Výroba nábytku: -ložnice -postele -stoly -obývací stěny -předsíňové stěny -vybavení interiéru na zakázku -kancelářský nábytek.

Truhlářství, výroba nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -ložnice -dětské pokoje -kancelářský nábytek (PC stoly, registratury, kontejnery) -vestavěné skříně -konferenční stolky -televizní stolky -rohové lavice s kuchyňským stolem -bytové doplňky (květinové stolky, poličky, rohové police, věšákové stěny).

Výroba: -dřevěný nábytek z různého druhu dřeva, z masivního dřeva tak i z klasického.

Regionální zastoupení firmy CLIMAX-prodej, montáž stínící techniky: -interiérové žaluzie -exteriérové žaluzie -plisé interiérové -hliníkové a plastové venkovní rolety -látkové fasádní stínění -markýzy -stínění zimních zahrad -sítě proti hmyzu -rolovací a sekční garážová vrata -látkové rolety -bambusové žaluzie -plastová ...

Ohebný pískovec malo a velkoobchod: -výroba a provedení interieru z ohebného pískovce -obložení koupelen a kuchyň -prodej a montáž krbů a krbových vložek maloobchod -obložení krbů z ohebného pískovce -montážní práce usazení oken, fasád-hliníkových a ocelových konstrukcí -prodej a montáž vchodových dveří. -Prodej a montáž Goralských ...

Autobaterie-autoelektrika. Oprava, prodej: -startéry, alternátory -na všechny typy nákladních a osobních automobilů. Maloobchod, prodej: -nábytek Start Haas, TON, GAZEL, JECH, JELÍNEK, JITONA, LENA, DOMESTAV, IDEA, AVTRONIC, DENICO, DETAIL, RATAN, KOVOBEL, EKOTAN BOHEMIA, MARREN, AMALL, ID POINT -matrace PER DORMIRE, MATERASO, IMS ...