Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Kompletní servis o světelnou a nesvětelnou reklamu.Výměny stávajícího osvětlení za LED úsporné zdroje světla. LED technologie v osvětlení reklam

Nabízíme bytové doplňky, okenní fólie, autofólie, žaluzie, látkové roletky, sítě proti hmyzu, rolety, japonské stěny, římské rolety, těsnění, markýzy, garnýže, pergoly, reklamy, zastínění zimních zahrad a shrnovací dveře.

Velký výběr záclonových a dekoráčních látek. Garnýže různych materiálů a tvarů. Návrhy, zaměření, montáže, odborné šití na zakázku.

Oprava, prodej, servis: -elektrospotřebiče -bílá, černá technika. Provozovny: -Benešov, Hrázkého 520 tel.317723414 -Votice, Komenské náměstí 176 tel.317814124.

Výroba nábytku na zakázku: -z lamina a masivu -kuchyňské linky -ložnice -obývací stěny -dětské pokoje, studentské pokoje -ostatní doplňky -služba architekta k dispozici.

Elektro-montážní firma. Služby: -elektromontážní práce -osvětlení interiéry, veřejné -montáž hromosvody průmyslové a domovní instalace. Zemní práce: -stroje CAT -řezání, vrtání betonových stěn dia montážní technikou.

V obchodech Kapradina a v e-shopu najdete dárky, dárkové předměty, dekorace a bytové doplňky. On-line prodej dárkového a luxusního zboží jako jsou andělé, víly, svíčky, svícny, zrcadla, vázy, květiny, nici, koně, bižuterie, šperkovnice, panenky, flakóny, kočky a jiné dárky. Značky: Yankee candle, Bearington, Willow Tree, Bridgewater, Leonardo

Naše firma sídlící v Čerčanech nedaleko Benešova, je na českém trhu od začátku 90tých let. Její činnost je zaměřena dvěma směry, a to na produkci truhlářského i stavebního řeziva a výrobu plastových oken. Jsme rodinná firma, proto klademe důraz na kvalitu a individuální přístup k zákazníkům. Naše činnost: - výroba - prodej a montáž ...

Provádíme svářecí práce metodou Tig, CO2, dále provádíme výrobu vrat, vrátek, oplocení pozemků, výroba nerezového zábradlí, výroba nástaveb na nákladní automobily, výroba konstrukcí

Specializovaná prodejna zaměřená na zdravé spaní. Nabízíme široký sortiment zdravotních a ortopedických matrací, lamelových roštů, postelí, paland, ložnicového nábytku, nábytku do dětských pokojů a lůžkovin. Dále se zabýváme prodejem kancelářského nábytku a realizací kancelářských prostorů.

e-shop, velkoobchod, maloobchod elektroinstalační materiál, osvětlení, svítidla, jističe, vypínače, zásuvky, žárovky, zdroje světla, ventilátory, vytápění, kabely, vodiče, spotřebiče...

Stavební a nábytkové truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -altány, zahradní domky, drevene terasy, drevene ploty, montaz nabytku, krovy, klempirske prace, pokryvacske prace

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Kovovýroba. Železářství. Pneu servis. Garážová vrata.

Služby: -opravy a montaž plynových spotřebičů. Práce: -topenářské.

Výroba, prodej, montáž: -atypický nábytek -eurookna -dveře -opravy čalouněných prvků -ozdobné zábradlí -kování.

Výroba, prodej: -závěsová technika pro potrubí -školní a kancelářský nábytek -zakázková výroba.

Maloobchod, prodej, servis: -mrazicí boxy, izolační panely, mrazicí pulty -prosklené vitríny, výrobníky sody a ledu -chladničky, mrazničky -myčky -pračky -elektrické a plynové sporáky -vysavače -odsavače par -mikrovlnné trouby.

Služby: -stylový nábytek, ruční práce každý kus originál.

Výroba, prodej: -stylový nábytek.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek kancelářský, bytový, do prodejen, restaurací.

Truhlářská výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -obývací pokoje,ložnice -koupelnový nábytek -interierové masivní dveře -masivní schodiště. Pokládka plovoucích podlah.

Výroba, prodej, montáž: -předokenní rolety -sekční a rolovací garážová vrata -stínící techníka -markyzy, venkovní žaluzie.

Prodej, montáž, servis a údržbu antén, satelitů, klimatizací, anténní a satelitní techniky, elektroniky a počítačů. Na míru zhotovíme systémy pro satelity, antény, klimatizace, televize, video, audio a PC. Záruční a pozáruční opravy.