FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej, maloobchod: -punčochové zboží - ponožky, punčochy -spodní prádlo -sportovní trikoty -legíny -ložní povlečení -ubrusy -náčiní pro moderní gymnastiku.

Výroba, prodej: - bytový textil

Veškeré truhlářské práce. Výroba: - okna, dveře - nábytek - schodiště

Truhlářství. Výroba: -stavební truhlářství -čalouněný nábytek na zakázku -nábytek, dveře, interiéry.

Technické služby: -údržba města. -údržba veřejné zeleně. -veřejné osvětlení. Pohřební služba: 775 760 334

Truhlářská výroba, dřevovýroba: - kuchyně - schodiště - ložnice - dveře - okna - interiéry restaurací, hotelů

Maloobchod, e-shop: -samolepky na zeď -vyrobeny z velmi kvalitního vinylového materiálu -jednotlivé vzory jsou vyřezány do folie a následně nalepeny na zeď -vhodné i jako dekorace na dveře, skříně, zrcadla či lednice.

Služby: -centrum interiérového designu a showroom bytového vybavení -návrhy na komplexní vybavení bytových interiérů -komplexní produktový servis včetně poradenství při řešení interiérů -doplňkové služeb související s vybavením interiérů a bytovým designem -designové centrum -showroom nábytku -stylová kavárna

Maloobchod, prodej: -holandský nábytek -sedací soupravy -obývací stěny -komody -stoly, židle -lustry, dřevěné hodiny -vybavení restaurací, salónků, barů, chat*, chalup a bytů.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek - podlahy - kuchyně - obývací stěny - ložnice, dětské pokoje - skříně - stoly.

Kuchyňské studio. Prodej, maloobchod: -kuchyňský nabytek, kuchyně na míru a ABS* hranou přímo od výrobce -termín dodání do 4 týdnů. Velkoobchod, prodej: -elektrospotřebiče.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -ložní prádlo -zdravotní polštáře a přikrývky -přehozy na postele -deky -ručníky, osušky -dekorační a potahové látky -ubrusy -záclony (všechny velikosti).

Výroba: -kuchyńské linky včetně renovace -oprava starých kuchyňských linek -nábytek na zakázku -vestavné skříně Zajistíme návrh a výrobu od jednoduchých, funkčních modelů až po složitější sestavy, včetně vybavení restaurací a hotelů.

Návrh, dodávka, prodej, montáž, servis, oprava: -klimatizace v provedení SPLIT SYSTEM - 1 místnost MULTI SPLIT SYSTEM - 2-5 místností VRF - centrální systémy pro větší objekty -nástěnné -parapetní -mezistropní -mezipodlažní -podstropní -sloupové -stropní -okenní -chladírenské technologie -chladící a mrazící vestavěné izolované boxy ...

Práce: -truhlářské.(masiv-lamino) Truhlářství. Výroba: -nábytek na zakázku -okna -schody -dveře

Výroba, prodej: -plastové okna, dveře -dřevené, dřevohliníkové okno -dřevěné dveře -hliníkové okna, dveře -posuvné dveře -garážové vrata -sítě proti hmyzu -žaluzie, parapety, rolety. Práce: -zaměření -demontáž, montáž.

Chytrazidle.cz Výroba a prodej: Hravé a zdravé sezení pro mrňousky i velké školáky. Chytrá dřevěná rostoucí židle Sedees a jídelní židlička Sedees 2v1: - český výrobek z bukového dřeva - elegantní a hravý design - vhodná pro děti od 9 měsíců do 12 let - k jídelnímu i psacímu stolu - opora nohou pro zdraví a pohodlí - nastavitelná ...

Práce, montáž: -podlahářské, plovoucí podlahy -žaluzie, clonící technika -plastové rolety -sítě proti hmyzu -shrnovací koženkové dveře.

Koupelnové studio. Prodej, maloobchod: -španělská, česká, italská dlažba, obklady -vybavení koupelen, koupelny -korek, plovoucí podlahy, podlaha, lina barvy fasádní, interiérové, laky, lazury, omítky -lepidla, tmely, štuky -čistící prostředky na laminové podlahy, korky -možnost konzultace s bytovým architektem. Práce, stavební ...

Prodej, navrhujeme a montujeme sektorový a dětský nábytek, obývací stěny, sedací soupravy, ložnice a kuchyně. Nabízíme a pokládáme koberce.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - obývací pokoje - kancelářský nábytek.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné konstrukce - okna - dveře - sauny - schody - vybavení interiérů - zimní zahrady.

Prodej, maloobchod: -nábytek KOVOBEL, JITONA, TUSCULUM, NÁBYTEK TELČ, GUMOTEX, PROFIL, DŘEVOČAL, BRYPA, TON, TEAK, JOSPO, V+V, HRUBÝ. -sedací soupravy, kuchyně, obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, atd.

Truhlářství Výroba: -dřevěná pádla -masivní bytový nábytek -bytové doplňky -designový zahradní a chatový nábytek.

Dovoz, import a vývoz, export, velkoobchod, prodej: - osvětlovací technika, osvětlení, LED svítidla.