FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba, montáž: -pasivní zabezpečovací prvky, bezpečnostní mříže -ocelové konstrukce -okna, dveře z hliníkových profilů -nerezové výrobky GASTRO - mycí stoly, regály, digestoře aj. -zakázková kovovýroba. Montáž: -hliníkové žaluzie -vrata s motorovým pohonem, Hörmann -automatické posuvné brány. Práce: -zámečnické -sváření, ...

Prodej, servis, oprava, montáž. Interiér: -clonící technika vertikální žaluzie, horizontální žaluzie, textilní rolety -interiérové záclonové profily a garnyže -šítí závěsů a záclon -japonské stěny -textilní žaluzie a plisé Exteriér: -screenové rolety -markýzi a slunečníky -venkovní rolety a žaluzie -sítě proti hmyzu -ochrana ...

Výroba nábytku z lamino desek - kuchyňské linky - nábytek na zakázku - vestavné skříně - komody - výroba obrazů.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -interiérový nábytek lamino-masiv -kompletní dodávka interiérů na klíč -dveře, schodiště (i vyřezávané a soustružené) -repliky historického nábytku. Renovace, oprava: -kuchyňské linky, interiéry karavanů.

Výroba, velkoobchod, prodej, možnost potisku i malé série. Lůžkoviny, ložní prádlo: -prostěradla, povlečení (vyrobené ze 100% bavlněné tkaniny, speciálně konstruované pro velký počet pracích cyklů, vhodné zejména pro nemocnice, ústavy sociálních služeb, domovy důchodců, mládeže, ubytovny, internáty, koleje aj.), možno zhotovit i z krepu, ...

Výroba: -dřevěná eurookna, dveře -zimní zahrady. Prodej: -plastová okna, dveře Doprava, montáž dodávaných výrobků. Příslušenství: -parapety -okenice -žaluzie -rolety Pneumatické prvky -válce -filtry -ventily Doprava, montáž dodávaných výrobků. České Velenice - tel. 384 794 321 České Budějovice - tel. 386 460 680 Praha - ...

Elektroservis. -elektroinstalační materiál jihlava -osvětlovací tělesa -elektrická topná tělesa (přímotopná) -spínače (vypínače) -žárovky, zářivky, stykače -kabely, flexošňůry, koaxiály, konektory -jističe, pojistky -elektrické hodiny -transformátory -ventilátory -zásuvky, zástrčky -baterie, akumulátory, ...

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Výroba: -sedací souprava Böhm -čalouněný nábytek -postele. Sídlo: Ledeč nad Sázavou

Jiří Lavička se zaměřuje na výrobu hliníkových zábradlí do domů, bytů a zahrad, plotových dílců a hliníkových profilů.

Duchoň design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sedaček, čalouněných postelí, nábytku a vybavení do ložnic.

Štěpán Kačer se zaměřuje na dodávku LED osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce a ozvučení.

Prodej - použitý nábytek z Holandska Prodej - holandský nábytek

JEŽEK KLIMATIZACE s.r.o. se zaměřuje na dodávku a instalaci klimatizací a chlazení do rodinných domů, bytů, kanceláří, skladů a vinoték.

D3F Interiér s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní, schodišť a dalšího interiérového nábytku.

Action Retail Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej bytového textilu, oblečení, domácích potřeb a papírenského zboží.

TRUHLMARK s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou truhlářskou výrobu, výrobu kuchyní, vestavěných skříní a dalšího nábytku.

Truhlářství Zajíček s.r.o. se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu a montáž kuchyní a vestavěných skříní.

Lukáš Laube se zaměřuje na zámečnictví, výrobu, montáž a servis traktorových přívěsů a na zakázkovou výrobu plotů a ocelových konstrukcí.

Prodejna nábytku: -válendy -dvoulůžka -rozkládací pohovky -sedačky.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Lukáš Hauzar se zaměřuje na prodej manželských postelí, válend, pohovek, sedacích souprav, křesel a konferenčních stolků.

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

Prodej, montáž: -klimatizace -solární systémy -tepelná čerpadla -fotovoltaické systémy -vzduchotechnika.