FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
truhlářská výroba - vyrábíme nábytek, okna, schodiště nebo terasy na míru. Pro hotely, penziony, restaurace vytvoříme interiéry na míru od vybavení recepce, pokojů i restaurace.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytek -schodiště -terasy

Ekologické a úsporné světelné systémy s dlouhou životností. Výrobce svítidel s indukčními výbojkami. Distributor svítidel, světelných zdrojů a příslušenství. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - osvětlení, úsporné, indukční, LVD, zářivky ekotube, svítidla a příslušenství, veřejné a průmyslové osvětlení - dlouhá životnost. Zajišťujeme ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutních, železářských, a svařovacích produktů zajišťuje v okolí Třebíče, Jihlavy, Telče a Třeště firma TRADE LUKÁŠ s.r.o. Prodává široký sortiment stavebního, instalatérského, topného, sanitárního materiálu a keramiky.

Povrchové úpravy kovů, zámečnickou výrobu a také stabilní hasicí zařízení má ve svém repertoáru firma LAKIT s.r.o. Jsme dynamická firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovů. Mezi naše služby patří práškové lakování a také tryskání. Disponujeme plně vybavenou práškovou lakovnou s pecí o rozměrech 1200 x 1700 x 6000mm ...

Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

-dřevostavby dle individuálního projektu -zahradní chatky -zahradní altány a pergoly -terasová prkna -kompostéry a zvýšené záhony -pískoviště -houpačky, skluzavky -květináče -zahradní nábytek -přístřešky pro auta -ozdobné mřížky, dělící a protihlukové stěny -ploty, vrátka, kování -kotevní konzoly -plotové sloupky -palisády, loupané ...

Aleš Horák nabízí široký sortiment koupelnového vybavení - dlažby, obklady, sprchové kouty, vany, umyvadla, koupelnové a kuchyňské baterie, dřezy, sanitární keramika, koupelnový nábytek, interiérové dveře, lepidla, spárovací hmoty, stavební chemie, lišty, veškerý vodoinstalační materiál, topení a další. Na naší prodejně připravíme spolu s Vámi ...

Prodej: -široký sortiment postelí, prostorných skříní, čalouněného nábytku, kancelářských židlí, konferenčních, pc a tv stolů, jídelních stolů, židlí a setů, bytových doplňků a dalšího nábytku s klasickým i moderním designem. -významný firemní prodejce nábytku od společnosti Jitona na jihozápadní Moravě.

Zakázková výroba dřevěných dekorací a laserové gravírování dřeva. Dodáváme vánočné, valentýnské, velikonoční dekorace, ale také přívěsky, rámečky, magnety a cedulky s textem na přání.

Společnost alvaPRO s.r.o. se zaměřuje na návrh a výrobu interiérových světel a atypických svítidel.

Jana Procházková se zaměřuje na výrobu a prodej šitých tašek, dětských hraček, textilních dekorací, zástěr, polštářů a mnoho dalšího.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Forkeramic, s.r.o. se zaměřuje na dodávku obkladů, dlažeb a vybavení do koupelen. Vzorky obkladů a dlažeb jsou ve vzorkové prodejně a pro své zákazníky společnost vytváří i 3D návrh koupelen.

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.

Prodej, e-shop, maloobchod: -osvětlovací technika -svítidla nástěnná - stropní, venkovní -dětské osvětlení -koupelnová svítidla -stojanové lampy -vestavěné svítidlo -osvětlovací technika -lustry.

Prodej: - spotřební elektronika - domácí elektrospotřebiče - fotoaparáty - fotografické potřeby. Služby: - zpracování fotografií - fotokopírování. Servis, oprava: - spotřební elektronika. Montáž: - televizní a satelitní antény s dodáním materiálu.

Výroba špaletová, kastlová, zdvojená okna -euro 68 -exteriérové, interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek -truhlářská výroba -truhlářství

Výroba, montáž: -garážová vrata sekční KRUŽÍK, rolovací MINIROL, automatické otevírání pro posuvné, křídlové brány (všechny typy) elektrický pohon, dálkové ovládání -sítě proti hmyzu (okenní a dveřní) rám hliníkový profil, síť ze skelného vlákna. Montáž: -žaluzie meziskelní, vertikální, venkovní (plast, hliník) -venkovní rolety (plast, ...

Jindřich Sádovský se zaměřuje na výrobu nábytku, doplňků, dřevěných soch a obrazů.

Jmenuji se Radek Janík a specializuji se na řemeslnou činnost. Sídlím v okrese Třebíč a mým hlavním cílem je uspokojit potřeby a přání zákazníkům, kterým mohu pomoci s obklady a omítkami,  drobnými opravami, montáží a demontáží nábytku a údržbou domu a zahrady. Dále se zaměřuji na výmalbu stěn a tapetářské práce a nabízím Vám také veškeré zednické ...

Čalounické práce. Opravy - čalounění dveří - zvuková a tepelná izolace dveří - čalouněná motockylová sedadla - matrace, sedadla, nábytek opravy - potahové látky - matrace - netkané textilie - molitany.

Úprava rozvodů vody. Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Řemeslný ateliér. Prodej a zakázková výroba koženého zboží, cedulí, dekorativních poutačů, soch a plecháčků. Broušení nožů a nůžek.