FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Servis, opravy: - domácí elektrospotřebiče. Prodej bílé techniky. V případě nákupu u nás je montáž, zapojení a doprava do 40 km ZDARMA!

Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Naší hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže. Provádíme montáž EZS a EPS, kamerových systémů CCTV a fotovoltaických panelů včetně servisu nejen po Zlínském kraji, ale i celé České republice. Elektromontáže, elektroinstalace - jsme jedním s ...

Dodávka, montáže, servis, velkoobchod, prodej: -ústřední vytápění -zdravotní technika -plynoinstalace -kotelny -průmyslové rozvody -vzduchotechnika -výměníkové stanice.

Studio zdravého spánku. Maloobchod, prodej: - ložnice a postele z masivu + čalouněné - rošty do postelí +pro dlouhodobě ležící a vysoká nosnost do 180 kg - matrace -výroba na míru, ortopedické - bytový textil - povlečení, ručníky, osušky - spodní, noční prádlo - koberce, PVC - záclony a závěsy /šijeme na míru/ - thermo prádlo /od Pleas/.

Společnost Miroslav Švub poskytuje ozvučení v interiérech i na venkovních podiích. Každý rok zajišťujeme ozvučení desítek maturitních, vysokoškolských a reprezentačních plesů, firemních i společenských večerů. Zvučíme nejen hlavní program, ale i studentské kapely, zajišťujeme aparát pro diskotéky a doprovodné programy. Poskytujeme techniku ...

Realizace kuchyní a interiéru po celé České republice. V sortimentu naleznete německé prémiové kuchyně Schüller, Next125 a NOLTE, značkový nábytek italských výrobců, včetně osvětlení, dveří, podlah a dalších bytových doplňků. Klientský servis zahrnuje kompletní zpracování projektu až po finální realizaci interiéru.

Vzorková a zakázková kancelář. Prodej, montáž, servis, poradenství: -garážová a průmyslová vrata: -výklopná, sekční, rolovací, boční -ze dřeva, oceli, hliníku -kovové oplocení: -systém oplocení obsahuje brány, plotové dílce, sloupky a branky -široký sortiment výplní -panelové drátěné oplocení: -univerzální oplocení z ...

Internetový obchod, eshop, prodej - ruční nářadí - elektronářadí - stavební chemie - stavební technika - ploty - spojovací materiály - pily, vrtáky - lešení.

Dodávka, montáže: - silnoproudé elektromontáže a elektroinstalace: - vnitřní a venkovní rozvody včetně elektrických zařízení a přístrojů, kabelů, elektrického vytápění a topení - vnitřní osvětlení, LED svítidla - hromosvody, zemní soustavy - slaboproudé elektromontáže: - satelitních a televizních rozvodů - ...

Prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky. Elektromontážní práce.

Výstavba chladících boxů. Servis, opravy: - chladících zařízení - průmyslového chlazení vody. Servis, montáž: - klimatizačních zařízení značky Sinclair, Fujitsu aj.

Montáž rekuperačních zařízení na klíč. Možnost čerpání dotace.

Nabízíme: - sklenářské práce - pískování skla - bezpečnostní skla, drátoskla, protipožární skla - ornamentální skla tuzemské i zahraniční - zrcadla i bezpečnostní - lakovaní skel dle vzorníku RAL, obklady stěn lakovaným sklem - zasklívání izolačním dvojsklem a trojsklem - výroba akvárií a terárií - zasklívání střech, skleníků, ...

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, opravy, servis: -průmyslová vrata HORMANN -garážová vrata HORMANN -pohony a motory pro průmyslové a garážové brány a vrata.

Dokončovací stavební práce. Prodej, dodávka, montáž:oplocení a ploty na klíč, kované ploty - sekční garážová, rolovací, protipožární, průmyslová vrata - brány vjezdové posuvné, křídlové včetně automatizace - předokenní rolety, žaluzie, sítě.

Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Zakázková výroba nábytku: - ložnice, postele - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíňové stěny - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek. Výroba a renovace kuchyňských linek.

Stolařství, stolárna. Rekonstrukce: - historický nábytek Projekce, návrhy, realizace, nábytek na míru: - kanceláře, zasedací místnosti, haly - vybavení restaurací, hotelů - srubové venkovní sauny - bytová část - kancelářské prostory - ateliéry - pergoly, zahradní nábytek.

Luxusní nábytek a bytové doplňky nabízí svým zákazníkům internetový obchod Uniqnabytek.cz. V našem širokém sortimentu naleznete sedací soupravy, pohovky, podnožky, postele, noční stolky, jídelní stoly a židle, skříně, komody, koupelnový nábytek a také širokou paletu velmi zajímavých a vkusných bytových doplňků. Internetový prodej, e-shop: - ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -koberce -veškeré bytové zařízení: -čalouněné soupravy - klasické, na míru -dětské nábytkové sestavy -kuchyňské kouty -židle, židlí. Zakázková výroba, dřevovýroba: -nábytku na míru -zařízení interiéru na míru. Stolařství, truhlářství.

Truhlářství KARAL. Stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba, montáž: - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - dětský nábytek - kuchyňské linky - schody a zábradlí.

Kuchyňské a nábytkové studio. Výroba: -truhlářská, stolařská. Návrhy, zakázková výroba na míru, prodej, montáže: -kuchyňské linky, kuchyně (včetně kuchyňských spotřebičů) -kuchyňský nábytek: -židle, stoly, lavice -vestavné skříně.

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - dřevěný nábytek - kuchyňské linky - ložnice - obývací stěny - vestavěné skříně - schodiště - dveře.

Specializovaný internetový obchod s designovými samozavlažovacími květináči LECHUZA. Máme nejnižší ceny na našem trhu a veškeré zboží skladem. K dodání do 48 hodin.

Koupelnové studio Kompletní dodávka, prodej: - obkladů, dlažeb a sanitární techniky určené pro vybavení koupelen rodinných domů, bytů a komerčních objektů, koupelnové a sprchové baterie Rekonstrukce, realizace a návrhy koupelen