FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Projektování, inženýring, prodej, montáž, instalace, oprava, servis: -vzduchotechnická zařízení na klíč -klimatizační zařízení -čisté prostory -ozvučování kulturních a sportovních akcí.

Luxusní kuchyně a interiery exkluzivní zastoupení značek: - Schüller, Next125, Miele, Dornbracht, Polaris.

Eshop v provozu. Internetový prodej solných lamp a produktů, přírodní kosmetika, rehabilitační produkty s turmalínem ... --- SOLANKA Solná jeskyně a Polárium Zlín. Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ PROVOZ SOLNÉ JESKYNĚ A POLÁRIA PŘERUŠEN !!! SOLNÁ INHALAČNÍ JESKYNĚ s unikátním mikroklimatickým prostředím - ideální pro posílení imunity, na astma, ...

Věnuje se interiérovým a exteriérovým úpravám, jako jsou sádrokartonové podhledy, drobné stavební práce. nabízí ruční kovářšké práce (plotky, brány, dekorační předměty). Provádí malby a nátěry fasád, bytů a domů. Přeprava až šesti osob např. na letiště nebo menších kusových zásilek vozidlem Mercedes Vito.

Prodej, montáže, servis: - klimatizační zařízení pro byty, kanceláře, výrobní haly - chladiče vody - chladírenská a mrazírenská technologie - chladící a mrazící boxy - tepelná čerpadla - vzduchové dveřní clony.

Maloobchodní prodejna: - sklo - porcelán - křišťál. Prodej: - olovnatý křišťál-bohatě broušený - olovnatý křišťál-kombinovaný a zušlechtěný - granátové sklo-hladké a zušlechtěné - rubínové sklo-zušlechtěné - vysoký smalt - přejímané sklo - perokresba - egerman - umělecké sklo - křišťálové miniatury - originál ...

Návrh, výroba, montáž, instalace, prodej: -zrcadlové stěny -zrcadla: -fasetování -broušení -pískování. Maloobchod, prodej: -koupelnové doplňky firmy ELLUX.

Provozujeme e-shop se strojními svěráky. sklíčidly, upínáky, osvětlením, clhlazením

Výroba, prodej: - ručně tkané koberce, ubrusy, prostírky, přehozy

Výstavba: - kachlová kamna a sporáky - atypické obestavby krbových vložek Dodávka: - krbové vložky

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Prodej: -dřevomateriál: -dřevotřískové desky -palubky obkladové a podlahové -lamino, laminované dřevotřísky -laťovky, lišty, spárovky, BIO desky -překližky truhlářské, vodovzdorné -OSB desky -kuchyňská dvířka -řezivo -dřevoobráběcí stroje a nářadí -stavební ...

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Prodáváme OSB, palubky, kuchyňská dvířka, lamino, řezivo, nábytkové kování, překližky, spárovky, drátěný program, lišty, dřevotřísky, lepidla, tmely, sololity, dřevoobráběcí stroje a nářadí. Prodáváme také dveře, dřezy, schodiště, parapety atd.

Dřevoprodej, prodej, maloobchod: -překližky, laťovky, sololity -dřevotřískové, laminátové, dýhované obkladové, kuchyňské desky -palubky, podlahoviny, parapety -okna -dveře vnitřní, vchodové. Pomocný materiál, nástroje, nářadí: -montážní pěny -brusné, řezné -lepidla -kování nábytkové a stavební -stolařský -truhlářský ...

Záleží nám na prostředí, ve kterém žijeme, a na kvalitě vzduchu, který dýcháme. Proto tvoříme spolehlivé a inovativní produkty pro zdravější a komfortnější prostředí v našich domovech. Naším cílem je vytvořit v nich příjemné klima bez ohledu na to, jaké roční období právě panuje venku. Spolu s dalšími dvěma desítkami firem patříme do skupiny ...

Konstrukce, výroba, prodej - atypická svítidla, osvětlení a světelná technika - elektrická svítidla - světelná reklama - světelné zdroje.

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, maloobchod, prodej: -elektroinstalačního materiálu -svítidla -světelné zdroje -žárovky -kabely -silové elektrické (VN, NN) -sdělovací-telefonní, anténní, ovládací

Montáž: - ploty, oplocení - brány, branky

Naše firma se zaměřuje na oblast osvětlování, energeticky úsporné projekty a dodávky technologických celků

Prodej, dodávka, montáž, oprava: - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu - garážová vrata.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - proutěné košíky, koše na prádlo, na dřevo - proutěné truhly - proutěný nábytek.

Poskytujeme konzultace, návrhy a realizace nábytku do bytů, domů a komerčních prostor. Realizujeme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, dětské a studentské pokoje a další nábytek. Prodej vestavných a nevestavných spotřebičů Liebherr, Siemens, Bosch, Whirlpool, Bauknecht, CATA, AEG, Electrolux, Gorenje, Mora, BEKO a dalších značek. Dřezy a baterií ...

Výroba, prodej, montáže: -vestavné skříně -trubkové systémy -stojany -drátěné konstrukce - mřížoví -varía glas. Kompletní realizace vybavení interiérů. Stolařství. Zakázková výroba: -nábytek.

Originální sedací vaky, pytle eshop: - z různých látek - možnost výroby z vlastní dodané látky - velikost dle přání zákazníka nebo navrhovaných rozměrů.

Středisko 1: Prodej a poradenství v oboru vzduchotechniky Prodej výrobků GEA Heat Exchangers a.s. -klimatizační jednotky Flex Geko -vytápěcí jednotky SAHARA MAXX - vodní, elektrické, plynové -větrací ventilátory RoofJETT -dveřní clony VIENTO -vzduchové filtry. Středisko 2: Pěstování a prodej jahod, samosběry.