FARYJO s.r.o.
MIKO interiéry
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
Toužíte po kvalitním a originálním nábytku na míru, který bude přesně vyhovovat vašim požadavkům a představám? Potom neváhejte využít služeb firmy NÁBYTEK NEPOVÍM. Vyrobíme vám kuchyň, vestavěné skříně, dětský nábytek i nábytek do obývacího pokoje. Nabízíme také široký sortiment vestavěných i volně stojících spotřebičů.
NÁBYTEK NEPOVÍM - nábytek na míru
ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. je odborník na klimatizace, vzduchotechniku, čističky vzduchu a tepelná čerpadla. Nabízíme kvalitní a profesionální služby v dodávkách a montážích těchto zařízení. Firma má dlouhodobé zkušenosti a spokojené zákazníky v celé České republice. Působí na truh od roku 2001 jako solidní, zkušený a spolehlivý partner.
ADEX LM s.r.o.
Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - malé spotřebiče - vybavení do kuchyně - vysavače a potřeby pro úklid - bytové doplňky, textil - audio technika - bezpečnostní systémy - nábytek - sportovní potřeby, cvičební pomůcky.

Podniková prodejna - přikrývky a polštáře. Prodej: -tkané lněné prostírání s horňáckými motivy -přikrývka, přikrývky a polštáře -spací pytel, pytle, zdravotní matrace -povlečení, přehozy a doplňky -výplně pro čalounický nábytkářský průmysl -FUTON.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Český výrobce koupelnového nábytku, prodej koupelnového nábytku, zrcadel.

Výroba, montáž a prodej: -plastových oken a dveří - systém REHAU. -kompozitová okna- systém REHAU GENEO -hliníkové okna a dveře ALURON. Maloobchod, prodej, montáže, dodávka: -příslušenství pro plastová okna a dveře -interiérové dveře -garážová vrata HORMANN -zimní zahrady.

Práce, služby: -oplocení pozemků, ploty na klíč. Kovovýroba, výroba, prodej: -zámečnické výrobky: -plotové sloupky -brány -dveře. Prášková lakovna: - Zlín-Jaroslavice, Návrší. Tel.603 838 698

Stolařství, výroba nábytku, truhlářské práce, od návrhu po realizaci: - kuchyně - interiéry, obývací pokoje - skříně, postele - dětské pokoje - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - lamino, dýha, masiv - návrhy v 3D. - schodiště - výroba z masivu

Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - mříže - brány - branky - vrata - ploty - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce.

Kovářství. Zámečnictví. Výroba: - dekorativní, celokovový, ručně vyráběný nábytek - brány - křídlové i pojezdové - kovové ploty - ochranné i okrasné mříže - schodiště, zábradí - zbraně. Vše je v kovaném i v zámečnickém provedení, nebo kombinace se dřevem či Lexanem. Renovace a rekonstrukce.

Společnost TRIDIF, obch. výr. společnost, s.r.o. se zabývá výrobou pletiva a stavbou plotů na klíč. Vyrábí a prodává pletivo k oplocení. Provozuje eshop, kde pořídíte kvalitní pletiva, pozinkované dráty i speciální do vinohradu, plotové panely, dílce, betonové ploty, gabiony, brány i doplňkový materiál. Najdete nás ve Starém Městě u Uherského ...

Firma vyrábí kvalitní nábytek na zakázku, a také realizuje venkovní objekty do zahrad: - pergoly, terasy, obývací stěny - vestavěné skříně, komody - kuchyně pro rodinné domy - mini bary, účtárny - kanceláře, jídelní stoly a další.

Dřevovýroba, zakázková výroba: - vybavení pro školky (stoly, židle, regálové systémy, dřevěné hračky) - dřevěné dárkové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamní předměty - nábytkové díly.

Prodej, montáž, servis, údržba klimatizace do bytu i kanceláře dle přání zákazníka.

Truhlářství, truhlářské práce, návrhář vestavěné skříně se zobrazením ceny skříně Zakázková výroba, návrhy, realizace: -kuchyně -vestavné skříně -dětské pokoje -obývací pokoje -předsíně

Kompletní domovní instalatérské práce vodo topo plyn zajistí Břetislav Přecechtěl z obce Halenkovice v okrese Zlín. Dodáme rozvody vody i solární systémy, provádíme montáže ústředního topení i revize plynových kotlů a zapojení elektrických i plynových spotřebičů. Při revizi plynových rozvodů u starších bytových domů je často odhalen ...

Kovovýroba: - přepravní kontejnery - container pro odpady a jiné materiály - lisovací kontejnery - konjtejnery přípojné - kontejnery mulden - kontejnery Avia - kontejnery Abroll - kontejnery skladové - kontejnery pro využití v zemědělství, pro převoz obilí, chlévské mrvy ap. Výroba, kovovýroba, služby: - přepravní ...

Výroba, výrobky: - koupelnový nábytek - vany, sprchové a vanové shrnovací zástěny - hydromasážní vanové systémy - wellness - skleněné sprchové kouty a boxy - plastové shrnovací dveře - plastové venkovní a vnitřní obklady - venkovní a vnitřní parapetní desky - koženkové čalounění - koženkové shrnovací dveře - plastové stavební ...

Společnost BEST - TECHNICKÁ, s.r.o. z regionu Uherské Hradiště, působí v celé ČR v oblasti technického zařízení budov od r.2005. Zajistíme projekce a realizace dodávky TZB - průmyslové rekuperace, klimatizace, chlazení, vytápění, průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnické jednotky, ventilační systémy, sanita, tepelná čerpadla. Sídlo ...

Kartonáž. Výroba, výrobce krabic, kartonů a obalů z vlnité lepenky: - klopové krabice - víkové krabice - krabice na stěhování - krabice na víno - úložné krabice - archivační krabice - dárkové krabice - krabice na pizzu - lepenkové krabice - papírové krabice - kartonové krabice - papírové obaly - tvarový výsek - proložky - fixační ...

Firma EMOZ, spol. s.r.o. nabízí elektromontážní služby, výrobu rozvaděčů a projektování elektrických zařízení. Nabízíme: - elektroinstalací silnoproudu i slaboproudu - výroby rozváděčů - kompenzace jalové energie - montáže hromosvodů - přípojky na veřejné sítě - venkovní osvětlení - projekční práce - revize.

Výroba, prodej, montáže: - plastová okna - plastové dveře - hliníková okna - hliníkové dveře. Prodej, dodávka, montáže: - rolety, žaluzie - doplňky okenních otvorů. Kancelář: - Zlín-Prštné, Tř.T.Bati 235.

Internetový obchod, eshop, prodej: - LED svítidla - stropní, závěsná, nástěnná, zápustná, venkovní, posuvné bodovky - vypínače a zásuvky - retro vypínače a zásuvky, páčkové, minimalistické - zahradní nádrže na dešťovou vodu, kompostéry a pěstování rostlin - příštřešky pro popelnice.

Home - Office. Servis architektům, interiérovým firmách a truhlářům. Výroba: -nábytku na zakázku. Velkoobchod: -elektrospotřebiče -sanitární zboží, baterie, dřezy, drtiče. Maloobchod, prodej: -nábytek. Sklad, výdejní místo: - Zlín, J.A. Bati 5542 - Areál Svit, 42. Budova.

Práce: -truhlářské -stolářské. Zakázková výroba, montáže: -z masivu a dýhy: -bytový a kancelářský nábytek -nábytková dvířka -kuchyně, kuchyňské linky -schody, podlahy. Sídlo: - Lípa 155.

Dodávka, montáž: -stínící a garažová technika: -rolety -pergoly -žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy -screenové rolety -vrata sekční, průmyslová, výklopná -mříže -brány.