Kované ploty či vrata mohou skvěle ochránit váš pozemek a navíc budou vypadat dobře. Vyberte si automatická či manuální vrata či umělecké i strojně vyráběné kovové ploty a zkrášlete svůj dům tradičním materiálem, který vám bude sloužit velmi dlouho.

Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla, polykarbonátu
Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla nebo polykarbonátu objednávejte na e-shopu andelcz. Nakoupíte zde vchodové stříšky pro zastřešení vchodů, balkónů nebo výloh. Vybrat si můžete vchodové stříšky z tvrzeného skla a nerezavějící oceli nebo pultové střížky z polykarbonátu. Rádi Vám také vyrobíme atypickou stříšku na zakázku
Vchodové stříšky a přístřešky z tvrzeného skla, polykarbonátu
VRATA PRO s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, pohonů, vchodových dveří a předokenních žaluzií.

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou a stavebním zámečnictvím. Do našeho výrobního portfolia patří výroba ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, designových zábradlí, vjezdových bran, branek, plotových dílců, požárních žebříku, industriálních dveří, příček atd. Působíme na severu Čech a Praze.

Společnost Kovovýroba Vraný Vám nabízí realizaci kusových i sériových zakázek v oblasti kovovýroby. Kovovýroba: - kusové i sériové zakázky - výroba kovových prvků - výroba do interiéru i exteriéru - realizace montáží. Práce: - obrábění - soustružení - frézování - ohýbání - dělení materiálu - svařování - povrchové ...

Zámečnické práce, stavební zámečnictví: -branky, brány, ocelové konstrukce, výkladce, zábradlí -garážová vrata -oplocení, zábradlí.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a certifikátu požárních výplní. Zaměření, výroba, prodej, montáž: -hliníková okna, dveře -garážová vrata -prosklené fasády -zimní zahrady. Služby: -zámečnické práce. Zastoupení značek SCHÜCO, HEROAL.

Vrata Hörmann, Kružík, rolovací vrata, samonosné brány, ploty, rolety, žaluzie.

Firma Karel Meluzín se zabývá veškerou činností v oblasti prodeje, montáží, oprav a servisu stínící techniky. V rámci naší činnosti se specializujeme především na dodávku a montáž žaluzií (venkovní, vnitřní, dřevěné, hliníkové, vertikální, horizontální, manuální i elektrické), rolet, markýz, (terasové, balkónové) a sítí proti hmyzu, Současně také ...

Vratová technika: - garážová vrata - sekční, křídlová - průmyslová vrata - sekční, rolovací, rychloběžná. Požární uzávěry: - ocelová požární posuvná vrata, výsuvná vrata - požární rolovací vrata, sekční vrata. Nakládací technika: - vyrovnávací můstky - sklopná přemostění - vratové těsnící límce

Výroba, montáž, instalace, servis, údržba průmyslová a garážová vrata: -automatické posuvné dveře -průmyslová vrata -garážová vrata -nakládací rampy -vratové těsnění -proti průvanové zástěny, clony -samonosné brány -stranová vrata (posuvné do strany).

Stínící technika, prodej, montáž: -markýzy, markýza, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, romány vnitřní a venkovní -garážová vrata -plastová okna -stínící plachty.

ADAMONT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vrat a bran, prodává okna, dveře, oplocení a stínící techniku.

Návrhy, realizace zahrad. Rekonstrukce zahrady. Výsadba zeleně. Závlahy. Instalace bran, oplocení. Stavba - zídky, opěrné zdi. Dřevěné prvky¨- zahradní domky, pergoly, posezení, lavičky.

Společnost VF - Bau s.r.o. pracuje v oblasti stavebnictví se specializací na fasády, zateplení, rekonstrukce bytových jader a staveb. Dále se společnost zaměřuje i na pokládku dlažby, stavbu plotů a montování oken.

Společnost nabízí širokou škálu výrobků lišící se rozměry, hmotností, zvoleným materiálem, povrchovou úpravou a dalšími faktory. Výrobky mohou být brány, vrata, lustry, lampy, kování na dveře, židle, stoly, zábradlí a mnoho dalšího.

Společnost se zaměřuje na výrobu bran, branek, plotů a zábradlí. V rámci této činnosti zajišťuje kromě výroby také vizualizaci, povrchovou úpravu a montáž. Dalšími činnostmi je drobné obrábění, broušení, svařování a opravy drobných konstrukcí.

Společnost Pavel Jeřábek prodává hliník, hliníkové profily a plechy. Nabízíme standardní hliníkové profily: tyče, jekly, profily různých tvarů atd. Dalším našim zaměřením je kovovýroba, CNC obrábění a zámečnictví. Hliník a hliníkové profily nabízíme běžně ve slitinách – EN AW-6060/6063 T6, EN AW-6082 T6. Hliníkové profily můžeme nařezat či ...

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Zámečnická výroba, kovovýroba: -mříže -ploty -ocelové konstrukce -vrata -brány -ocelová schodiště -zábradlí -stavební zámečnictví -soustružení -svařování.

Společnost PEMAT CZ s.r.o. zajišťuje dodávku, montáž a servis: - garážových a průmyslových vrat - brán

Prodej, montáž, servis, pravidelné údržby: - závory - pohony - vjezdové terminály a autostopy - elektromechanické a elektrohydraulické závory. Produkty a systémy firem: - AutoGard - Cancelli Automatici.. Zajišťujeme: - pravidelné kontroly - údržby - seřízení - střední opravy - generální opravy - opravy po havárijích - ...

Společnost ACONSTAV s.r.o. zajišťuje kovovýrobu, konkrétně zámečnické práce: - kovové brány a vrata - kovové schody - kovové zábradlí na schodiště i balkony - kovové ploty a oplocení. Klempířské práce: - zpracování plechu, stříhání a ohýbaní. Prodej, půjčovna - lešení - stavební mechanizace.

Dodávky, montáže, servis: -GARÁŽOVÁ VRATA (BRÁNY). -průmyslová vrata (rychloběžná, sekční). Zn: N.E.D., Olymps, Nassau, Nergeco, Stanley, Delta. Pohony vrat zn. Bernal, Nice, Becker, Euro, Stanley. Pohony bran zn. Nice. Komponenty pro výrobu posuvných bran.

Naše firma nabízí kovovýrobu a stavební zámečnické a klempířské práce v oblasti Jihlavy. Převážnou část výrobků uděláme dle Vašich požadavků a to včetně návrhu, dodávky i montáže. Z klempířských prací Vám poskytneme výrobu a nátěry klempířských prvků. Výškové montážní práce jsou samozřejmostí. V kovovýrobě zajistíme výrobu ocelových konstrukcí, ...

Společnost AB ploty, s.r.o. provádí realizace plotů na klíč. Pletené pletivo, svařované pletivo. Průmyslové panely. Dřevěné ploty, hliníkové oplocení. Brány a branky, samonosné brány. Betonové ploty, podhrabové desky. Dřevoplast, sloupky a vzpěry. Doplňky a příslušenství.

Výroba: -elektromontážní práce, elektromontáž -domovních instalací, NN VN i VVN rozvodů, hromosvodů, slaboproudých rozvodů, zabezpečení objektů, revize elektrozařízení NN, VN -zámečnické práce -montáž oplocení, výroba bran a vrat na zakázku, včetně pohonů a ovládání, výměnu a opravy stavebního kování, zámků.