Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: -zařízení protisluneční ochrany -žaluzie -markýzy -rolety plátěné a hliníkové navíjecí -sítě proti hmyzu -bezpečnostní garážová vrata -bezpečnostní dveře -těsnění oken a dveří -zaclonění zimních zahrad.

Dodávka, montáž, poradenství na klíč: - garážová a průmyslová vrata - plotové pole a brány - průmyslové oplocení a brány.

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna, dveře -zimní zahrady (profily Dimex, kování Roto) -garážová vrata -parapety -žaluzie, sítě proti hmyzu -nadokenní rolety -plastové fasády. Služby: -zednické zapravení.

Zámečnická výroba dle technické dokumentace nebo náčrtku, tuzemsko, vývoz: -ocelová vrata, dveře, mříže, brány, verandy, oplocení, atypická výroba -zámečnické polotovary, kompletace -velko a malosériová výroba plechových a zámečnických dílů, komponent -stříhání, ohraňování, lisování do tloušťky plechu 8 mm -povrchové úpravy - komaxit ...

Dodávka, montáž, oprava, servis: -garážová vrata: -sekční kazetová stropní -sekční lamelová stropní -sekční boční -výklopná -sekční vrata průmyslová -pohony pro všechny druhy vrat -průmyslové i privátní brány: -otočné -posuvné -posuvné nesené -automatické pohony bran -automatické závory: -elektromechanické ...

Výroba, prodej, montáž a servis: -eurookna -plastová a hliníková okna a dveře -střešní okna -garážová vrata, mříže a brány.

Výroba dle projekt, montáž: -ocelové konstrukce OK se základní, pozinkovanou úpravou -vrata, světlíky, dveře, brány, ploty -fasádní systémy -opláštění objektů.

Výroba, dodávka, prodej, montáž: - garážová vrata různých rozměrů dle potřeby - žaluzie i do interiérů na zakázku - stínící technika - stínění budov, místností, výkladců - sítě (protihmyzové okenní, dveřní a atypické) - předokenní roletové systémy - plastová okna - zimní zahrady.

vedeno již jako s.r.o. ŠEBrol s.r.o. -prodeje a montáží: -plastových oken a dveří -dřevěná okna -bezpečnostních venkovních rolet -garážových vrat - sekčních, výklopných i rolovacích -stínící techniky - jako jsou markýzy a žaluzie.