Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
Výroba a dodávka zabezpečovacích mříží, vjezdových bran, sklepních kójí, kontejnerového stání, Dodávka bezpečnostních dveří.

Kovovýroba, výroba: - vrata, brány - branky - zábradlí, mříže - krbové nářadí.

Sekční, roletová a výklopná vrata, vjezdové brány, automatické pohony, parkovací závory a zábrany, bezpečnostní mříže.

Činnost: - návrh, výroba, montáž kovové mechanismy - konstrukce, stavba a oprava mechanismů, lodí, pohonů, strojů - výroba vrata, brány, schody

Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž, servis: garážových vrat, rolet.

Internetový prodej, e-shop: - plastové, dřevěné a pletivové ploty - terasové dlaždice, terasová prkna - hranoly - příslušenství - zahradní nábytek.

Umělecké kovářství - kovové brány, mříže, zábradlí - zámky, klíče.

Řemeslo, výroba: - umělecké kovářství - zámečnictví - mříže, brány, ploty - nábytek - lustry - svícny - vývěsní štíty

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Stavební činnost, montáž, pokládka: - drátěné ploty - ploty z KB Bloků - betonové ploty - zámková dlažba - palisády

Výstavba, stavba: - gabionové ploty - gabionové opěrní zdi.

Dodávka a montáž plastových oken a dveří, dodávka a montáž garážových vrat Novoferm, odstraňování vlhka ze zdí.

Prodej, montáž, oprava, servis: - rolety - žaluzie - garážová vrata

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Ploty - Gabiony. Prodej, eshop, montáž, poradenství - gabiony gabionové sítě a koše - pletivo - dřevěné smrkové plotovky - průmyslové oplocení - pletivo na voliéry, brány a branky.

Prodej a montáž - rolovací garážová vrata Prodej - stínící technika - žaluzie - rolety - markýzy - sítě včetně montáže Prodej a montáž - markýzy

Výroba, prodej a montáž sekčních vrat.

Zakázková výroba - schody - schodiště - zábradlí

Zámečnická kovovýroba a truhlářství. Výroba - zábradlí, brány, ploty, mříže. Povrchová úprava - žárový zinek, práškový lak, stříkané barvy.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliková okna a dveře - žaluzie - garážová vrata

Prodej, montáž: - terasy z materiálu WPC značky WoodPlastic - oplocení z WPC

Nabízíme montáž a dodávku mechanických zařízení jako jsou brány, vrata (sekční), dveře, okna, oplocení a další zařízení tohoto typu, včetně elektronického zajištění budov a objektů.

Stavební zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zábradlí - mříže - ocelová schodiště

Společnost INTERON, s.r.o. poskytuje služby v oblasti dveřních, vstupních a zabezpečovacích systémů v průmyslových a soukromých objektech. Realizace zakázek zahrnuje všechny fáze od posouzení objektu, přes nabídkovou část zahrnující zaměření, vyhotovení dokumentace až po samotnou realizaci, záruční a pozáruční servis.

Prodej a montáž žaluzií, rolet, markýz a vrat.