Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
Stavební práce: -výstavba rodinných domů. -základové desky. -hrubé stavby domů. -rekonstrukce domů. -zateplení budov. -půdní vestavby. -pokrývačské práce. -elektroinstalační práce. -pokládka zámkové dlažby. -montáž oplocení. -betonové oplocení.

Návrhy, realizace: -bytové i kancelářské interiéry na klíč Dodávka, prodej, maloobchod: -dřevěné a dřevoplastové terasové, fasádní a plotové systémy -Homapal a výrobky z něj -nábytkek značek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Maloobchod, montáž: -plastová okna. -dřevohliníková okna. -dřevěná eurookna. -masivní vchodové dveře z plastových profilů. -samonosné brány. -garážová vrata.

Zámečnictví. Prodej, montáž, servis: -vrata -schody -mříže -ploty.

Výroba - vrata - garážová vrata - schodiště - oplocení pozemků - kovovýroba

Výroba - vrata - vjezdové brány - křídlové brány - pohony pro brány a vrata - závorové systémy - vratové pohony Úklidové služby Zámečnictví výroba - výsuvné sloupky - kování PRO brány a vrata Výroba - kování pro brány a vrata.

WPC- dřevoplastové terasy, WPC- dřevoplastové ploty, dřevoplast-montáž teras a plotů vč. stavebních součástí.

Prodej a montáž: -plastové dveře -okna -žaluzie -garážová vrata -venkovních al. rolety -parapety. Zednické práce.

Produkty: - automatické dveře - garážová a průmyslová vrata - pohony na brány - vjezdové závory - elektrické závory - vjezdové zábrany - dálkové ovládání, přístupové.

PLAŤTE ZA KVALITU A NIKOLI ZA REKLAMU! Nabízíme velice přijatelné ceny za naše služby i produkty. Kompletní servis - osobní konzultace u Vás doma nebo na stavbě, zaměření a vytvoření nabídky poptávaného produktu na míru dle Vašeho přání, dodání zboží ve smluveném termínu a jeho profesionální montáž, v neposlední řadě zajištěný rychlý servis ...

Prodej: - veškerého druhu venkovního nábytku a jeho příslušenství. Prodáváme: - plotové systémy - thermowood - dřevěný nábytek - borovice - dřevěný nábytek - tropické dřevo - kovový a hliníkový nábytek - luxusní nábytek Acamp - luxusní plastový nábytek - luxusní nábytek Sun Garden - umělý ratan - zahradní slunečníky - ...

Vyrábíme zámky, kování, schodiště, pojezdové brány a ploty. Nabízíme služby stavebního klempířství.

Hlavní činností naší firmy je prodej a montáž garážových vrat značky Hörmann. Pro naše zákazníky zajišťujeme realizaci díla včetně návrhu, poradenství a kompletního servisu. Dále zajišťujeme zpracování cenových kalkulací zdarma. Servis všech našich výrobků po uplynutí záručních lhůt je samozřejmostí.

Instalace a servis : - garážová vrata pro občanskou zástavbu - průmyslová garážová vrata - rolovací garážová vrata - otvírače vrat a vjezdových bran.

Zámečnictví. Výroba: - mříže - vrata - ploty - protopožární desky Účetnictví: - daňového účetnictví - zpracování DPH - silniční daně.

Naše firma nabízí zakázkovou kovovýrobu vrat, bran, zábradlí, přístřešků, kotců, ocelových konstrukcí, stojanů na lodní motory a mnoho dalšího dle Vašeho přání, vše včetně montáže. Doprava po celé ČR. Krátké dodací lhůty.

Elektromontážní práce. Montáž a servis: - anténní rozvody - vjezdové brány - garážová vrata.

Výroba: - bran - vrat - schodišť - zábradlí - plotů.

Vyrábíme kvalitní plastová okna a vchodové dveře, hliníková okna a dveře a to i s protipožární odolností.Dodáváme eurookna, vnější a vnitřní parapety, vnitřní žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, garážová vrata, zimní zahrady. Zaměření a cenová nabídka zdarma. Výroba, dodávka, montáž, likvidace, demontáž starých...

Výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické rozvaděče -přímotopné vytápění -elektroměrové rozvaděče -elektrokotle KOPŘIVA -sálavé topné panely -elektrické konvektory. Elektroinstalace. Revize: -elektrická zařízení. Kovovýroba: -vrata -regály -mříže -plechové skříňky. Zámečnické práce.

Zelená linka:800262737. Výroba, prodej, montáž: -předokenní rolety -garážová vrata -vjezdové brány -ploty -žaluzie -markýzy. Sídlo: Petrov.

Zelená linka:800262737. Výroba, prodej, montáž: -předokenní rolety -garážová vrata -vjezdové brány -ploty -žaluzie -markýzy. Sídlo: Petrov.

Výroba, montáž, servis: - garážová vrata - sekční vrata - vjezdové brány - markýzy: - pevné

Zabýváme se výrobou a prodejem dřevěných výrobků.