Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
Stavební a nábytkové truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -altány, zahradní domky, drevene terasy, drevene ploty, montaz nabytku, krovy, klempirske prace, pokryvacske prace

Prodej, montáž, servis: -žaluzie -markýzy -rolety -sítě proti hmyzu -garážová vrata -lamelové skládací dveře -plovoucí podlahy -montáž nábytku -drobné údržbářské práce.

Chraňte svůj majetek Nabízíme následující techniku: eletronické zabezpečovací systémy EZS(alarm) kamerové systémy CCTV domácí telefony garážová vrata vjezdové brány slaboproudé a silnoproudé kabelové rozvody antény a televizní rozvody PC sítě

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Kovovýroba. Výroba: -vrata, -brány, -pojezdové brány, -ploty, -kovové palety, -mříže, -zábradlí.

Prodej, montáž, servis: -výklopná garážová vrata -sekční garážová vrata -pohony garážových vrat -brány a díly plotu -pohony vjezdových bran -rolety -sítě proti hmyzu -žaluzie -markýzy -zastínění zimních zahrad.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek kuchyňské linky, komody, skříně... -dveře -okna, eurookna -schody -vrata, ploty, pergoly... -dřevěná WC** sedátka. Prodej: -řezivo, stavební řezivo hranoly, prkna, latě.

Centrum vratové techniky: -garážová vrata -průmyslová vrata -rolovací vrata -pohony a ovládání. Sídlo: Hořátev 206 tel.: 325 515 551

OKRASNÉ PLOTY, VRATA, MŘÍŽE, ZÁBRADLí A RŮZNÉ VÝROBKY ZE ŽELEZA. Zhotovení na objednávku, dle Vašeho přání: -rozměry -tvar -volba výplně -možnost zvolení povrchové úpravy (různé barvy, žárové zinkování) (cena se odvíjí od složení a množství objednaného zboží) -doprava až do domu. K vratům je možné dodat automatické, ...

Stavební zámečnictví, montáže a ocelové konstrukce. Zabýváme se výrobou a montáží vrat, bran, garážových vrat, nejrůznějších ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, kovaných a ozdobných prvků šitých na míru Vašemu přání.

Vratové, dveřní a okenní systémy. Prodej, montáž: -originální výklopná vrata Berry -sekční garážová vrata pro náročné stavitele -rolovací garážová vrata -venkovní brány - pojezdové, samonosné, dvoukřídlé -pohony garážových vrat a venkovních brán -průmyslová vrata sekční -průmyslová vrata rolovací -průmyslová vrata rychlonavíjecí ...

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Zámečnictví: -svařování nerezové a uhlíkové oceli v ochranné atmosféře argonu (metoda TIG) -svařování nerezové a uhlíkové oceli v ochranné atmosféře interního nebo aktivního plynu (MIG/MAG) -svařování elektrickým obloukem -svařování plamenem -leštění nerez oceli+mosazi -vrtání a zámečnické práce: Výroba dle dodané dokumentace: -díly pro ...

Zámečnické a kovářské práce: - vrata, dveře, ploty - mříže, zábradlí, schodiště - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové automatické vjezdové brány s dálkovým ovládáním - montáž ústředního topení - rozvod vody, plynu.

Zámečnictví Práce: -zámečnické. Výroba: -plotové dílce. -schody. -brány.

Výroba a prodej: -pletivo -kompletní oplocení na klíč

Prodej a montáž: -žaluzie hliníkové všechny druhy horizontální, vertikální -předokenní rolety -rolovací garážová vrata dálkové ovládání -plastové shrnovací dveře -markýzy.

Kovářství, zámečnictví: - filmové a televizní dekorace - branky, vrata - lustry

Kovovýroba. Železářství. Pneu servis. Garážová vrata.

Výroba a prodej: -montáž oken -žaluzií, dveří a garážových vrat.

Prodej, montáž: -zasklívací systémy pro lodžie, terasy, balkony, fasády, átria, zimní zahrady, skleníky -systémy ALMÍRA, OPTIMI, WICONA, EXPODUL, RC SYSTÉM. Stavební a obchodní činnost: -stavby na klíč -rekonstrukce -opravy a pod. -prodej polykarbonát LEXAN, MAKROLON -výkup stavební lešení.

Kovovýroba-užitkové i okrasné výrobky: -mříže -ploty -vrata -regály -houpací lavice -zahradní nábytek.

Výroba, prodej, montáž: -předokenní rolety -sekční a rolovací garážová vrata -stínící techníka -markyzy, venkovní žaluzie.

Kovovýroba: -sériová i zakázková mříže, vrata. Práce: -soustružení -obrábění -frézování.