Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
Zámečnické práce. Výroba: -mříže, ploty, pojezdová vrata.

Montáž a servis - garážová vrata HÖRMANN Zámečnictví - kovovýroba - zakázková výroba

Prodej: - plastové dveře, okna, eurookna, rolety, garážová vrata NED.

Výroba: -dřevěné schody, ploty, pergoly, palubky, dřevěné obložení, zahradní nábytek, dvířka ke kuchyňským linkám, prahy, lišty, hranolky.

Prodej, montáž: - garážová vrata - vjezdové brány - stínící technika - sítě proti hmyzu.

Výroba: - vrata, mříže, - ploty, stojany na kola - ocelové profily Nabídka montáže bezpečnostních dveří, zámků a kování

Umělecké kovářství, výroba: - svícny - poličky - krbové nářadí - koše na dřevo - ploty, vrata, vrátka - zábradlí - historické zbraně

Kovovýroba. Výroba: -vrata, -brány, -pojezdové brány, -ploty, -kovové palety, -mříže, -zábradlí.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek kuchyňské linky, komody, skříně... -dveře -okna, eurookna -schody -vrata, ploty, pergoly... -dřevěná WC** sedátka. Prodej: -řezivo, stavební řezivo hranoly, prkna, latě.

Prodej a montáž - garážová vrata OLYMPS DOOR - vjezdové brány - pohony NICE