Anděl CZ, s.r.o.

Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

FARYJO s.r.o.
Společnost FARYJO s.r.o. se specializuje na zámečnické práce a kovovýrobu. Zabýváme se výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, přístřešků, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšího. Jsme spolehlivá firma s mnohaletou zkušeností v oboru. Dbáme na vysokou kvalitu našich výrobků.
FARYJO s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Zámečnické prace všeho druhu, brány, ploty, ocelové konstrukce

Výroba: -kovoobráběčství -zábradlí, schodiště -mříže, lávky -svářené konstrukce -třídiče, drtiče kamenu kovoobráběčství -kovové konstrukce, kotle, tělesa a kontejnery -povrchové úpravy -svařování kovů.

Služby: - stavby rodinných domů - obchodní a průmyslové stavby - rekonstrukce objektů - opravy a údržba staveb - půdní nástavby a vestavby - montáže oplocení - zámečnické práce.

Kovovýroba, montáž: - kovová schodiště, zábradlí - kovové ploty, brány - přístřešky.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Výroba, montáž, prodej, servis, projekce: -ploty, pletiva, pletivo -sloupky, brány, příslušenství -ploty pletené, svařované, pozinkované, poplastované (potahované) -sloupky k plotům, pletivům, bránám pozinkované i poplastované (potahované) -brány jednokřídlé, dvoukřídlé, samonosné, jezdící po kolejnici -příslušenství, napínací strojky na ...

Výroba, monžáž, maloobchod: -ploty -brány -křídlové, posuvné vrata -ocelové konstrukce.

Dveřní a vratová technika: -garážová vrata -rychloběžná vrata -nakládací můstky -těsnící límce -pohony -výroba bran a plotů -automatické skleněné dveře -průmyslové závory -parkovací systémy -parkovací sloupky -protiteroristické zábrany -turnikety -přístupové systémy -předokenní rolety -markýzy -víceúčelové dveře ...

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: -vrata garážové, průmyslové, víceúčelová

Maloobchod, prodej, obchodní činnost, provozování e-shopu, zprostředkování obchodů, poradenství,

Výroba, montáž: - konstrukce ocelové, stavební a zámečnické - ocelová vrata.