Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Vyvíjíme a dodáváme městský mobiliář a zabýváme se rozvojem měst a obcí s ohledem na životní prostředí. Naše produkty se vyznačují variabilitou a plní více než jeden účel. Jsou použitelné ve více prostředích. Kromě praktické funkce mají naše produkty ještě jeden cíl – kultivovat městské prostředí a krajinu.

Firma Zahrady Silvie se sídlem v Kladně nabízí návrhy, realizace a údržbu soukromých zahrad i firemních pozemků. V rámci naší činnosti provádíme terénní úpravy, drobné zahradní stavby a současně nabízíme také péči o dřeviny. Samozřejmostí je také výsev i pokládka travních koberců, realizace okrasných a koupacích zahradních jezírek a závlahových ...

Květinářství - květiny hrnkové a řezané - dekorace ze sušených květin, svíček

Služby: -truhlářské práce. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradní technika -krbová kamna.

Provádíme: - zastřešení bazénů. Výroba: - plastové bazény. Na výrobu zastřešení používáme speciální vyztužené eloxované profily 60x40, 60x80. Výplň modulů a čel je komůrkovým polykarbonátem s hliníkovou výztuhou, velmi pevné a vhodné do horských oblastí.

Městský mobiliář provozující e-shop PONTTE.CZ, který sídlí nedaleko Brna, disponuje bohatým výběrem opěrných stojanů na kola, kovovým zábradlím, informačními vitrínami, dopravními zrcadly a dalšími produkty a vybavením nejen pro města.

Stavební firma. Stavy: -na klíč -rekonstrukce -občanské -průmyslové -zemědělské -veškeré práce HSV, PSV. Stavebniny: -fasádní barvy -silikátové, silikonové, akrylátové, speciální, strukturní -fasádní a vnitřní omítky -minerální, akrylátové, silikátové, silikonové -malířské barvy-JUPOL. Oprava, servis, půjčovna: ...

Profesionální hodinový manžel pro váš dům, byt i zahradu. Pokud potřebujete podat pomocnou ruku, jsem zde pro vás. Starám se o vaše nemovitosti v Praze a okolí. Veškeré práce pro Vás udělám pořádně a hlavně rád. Jakožto hodinový manžel nabízím cenově dostupné a spolehlivé služby, které vám pomohou dokončit práci.

Nabízíme široký sortiment vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy, volný čas atd...

Jsme výrobci horkých koupacích sudů. Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou, která je ověřena spokojenými klienty. Spolupracujeme s velkým množstvím firem a soukromých subjektů v rámci Evropy, kteří jsou spokojeni s naší prací. Všechny koupací sudy jsou vyráběny rukama specialistů a zároveň při výrobě koupacích sudů používáme nové moderní ...

Prodej: - železářství - krbová kamna a sporáky - krbové vložky - krbová kamna s výměníkem - kuchyňské potřeby - jizdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Údržba a realizace zahrad - zakládání a realizace zahrad - prořezávání okrasných a ovocných stromů - sekání travnatých ploch - aranžování sušených květin .

Zahradnictví. Výroba smuteční vazby, kytic a dekorací k různým příležitostem - na svatby, narozeniny, výročí, promoce apod. Dodáváme zboží pohřebním službám ve Zlíně, Otrokovicích a Bílovicích Prodej dárkových věcí, hrnkové i řezané květiny. Výkup chvojí z thújí, cypřišů, jedlí, stříbrných smrků.

Výroba z plastu. Prodkukty: - nádrže - bazény - septiky - vodoměrné šachty - revizní kanalizační šachty - vany, nádoby na víno z materiálu polypropylén. Prodej: -příslušenství k bazénům, bazénová chemie.

Ing. David Bobrzyk se zaměřuje na návrhy, realizace a údžbu zahrad a zeleně a na instalaci zavlažovacích a osvětlovacích systémů.

Architektonické návrhy, realizace, kompletní dodávky: -interiéry na klíč -služby architekta. Velkoobchod, maloobchod: -nábytku: -sedačky, ložnice, zahradní nábytek -Lechuza - samozavlažovací květináče.

Maloobchod, servis: -lesní, zahradní a komunální technika -pily elektrické, motorové -zahradní sekačky, vyžínače i křovinořezy -traktory se sběrným košem vhodné pro fotbalová hřiště a velké zahrady -na velké pozemky /obce, areály firem/ RIDERY s kompletním příslušenstvím - sekání, zametací kartáče, sněhové radlice a frézy, vozíky. Na vysokou ...

Zahradnické centrum 4500 m2. Zahradní architektura. Vazba květin. Dekorace, poradenství. Balkónové rostliny, trvalky, dřeviny.

Stavební firma. Stavba, stavby, výstavba, realizace, rekonstrukce: -výstavba dle individuálních projektů se specializací na nízkoenergetické a pasivní domy Ekord -výstavba rodinných domů -nízkoenergetické stavby -podnikatelské objekty -rekonstrukce bytů, domů -zemní práce -půdní vestavby -inženýrské sítě -zednické ...

Služby: -svoz domovního odpadu -údržba zeleně -údržba veřejného osvětlení -čištení komunikací a prostranství -autodoprava -prodej písku a drtí - tepelné hospodářství.

Společnost WRAK Wellness Realizace Adam Koutný, se sídlem ve Fryštáku, se specializuje na zakázkovou výrobu domácích i profesionálních saun a parních lázní, vířivých van (whirlpool), balneo zařízení pro rehabilitace, bazénů a příslušných technologií, např. měření a regulace a rovněž úpraven vody pro domy a byty. Firma Wellness Realizace je také ...

Velký výběr nábytku na českém internetu - vyberte si kousek přesně dle Vašich představ a následně jej objednejte u některého z našich partnerů. Prodej nábytku do obýváku, ložnice, kuchyně, pracovny, chodby, ale i na zahradu, nebo terasu.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny. -keramika.