Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zahradnické práce: - realizace a údržba zeleně - sekání vysoké trávy - rizikové kácení - arboristické práce a ovocnářství - štěpkování a odvoz bio-odpadu Půjčovna a servis zahradní techniky.

Návrhy a realizace zahrad - rozsáhlé i menší zahrady - budování jezírek - alejové i soliterní výsadby.

Veškeré stavební práce, bytová výstavba, inženýrské sítě, realizace zahrad, ekologické stavby.

Budování, údržba okrasných zahrad: - osazování - zakládání zahrad - založení skalek - péče o trávníky. E-shop: www.vasezahradni.cz - potřeby a pomůcky nejen pro zahrádkáře

Rozvoz zeleninových bedýnek Vyroba zeleninových bedýnek Zahradnictví. Setí obilovin. Postřiky polí. Sečení travnatých ploch. Kácení stromů. Opravy: - zahradní technika. bedýnkování bio zelenina sazenice

Zahradní a krajinářská architektura. Návrhy a realizace sadovnických úprav. Realizace zahrad, údržba, úpravy zeleně: - výsadba okrasných zahrad - úpravy ploch a výsadby u novostaveb včetně terénních úprav - renovace poškozených travnatých ploch, odplevelení trávníků selektivními herbicidy - zakládání nových trávníků všech typů výsevem i ...

Technické služby. Zajištění: - svoz odpadu - čištění komunikací - veřejná zeleň - jednoduché stavební práce - dlažební práce - komunikace - výroba a rozvod tepla - provoz sportovních areálů a stadiónů. Pobočka: - Družstevní 1364, 75201 Kojetín I-Město, tel:581275005

1. Revize elektro + hromosvodů, elektroinstalace, elektroservis 2. Sečení travnatých ploch, biokoridorů, a to i v nepřístupných terénech

Zahradnické služby Dodávka - zahradnický sortiment

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3, 5t Zakládání a zahrady - parky - hřbitovysekání trávníků

Návrhy, realizace: - zahrady - zahradní jezírka - skalky - rostliny - trávníky - zahradní trávníky - okrasné rostliny - koupací biotopy.

Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce: - pokládka napínaných koberců, koberce. Služby pro zemědělství a zahradnictví.

Projekce, realizace, údržba zahrad, jezírek okrasných i koupacích. Osazování hotových jezírek, potoků, rybníků, čistíren odpadních vod. Poradenství, řešení problémů s řasami. Velkopěstírna -bahenní rostliny, skalničky, traviny, lekníny, léčivky. Prodej - technologie do jezírek.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace - zakládání zeleně - terénní úpravy - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.

Zakládání zahrad. Údržba zahrad. Zahradnické práce. kácení stromů

Realizace a údržba zahrad pro soukromou i firemní klientelu. Návrhy a vizualizace zeleně. Zakládání trávníků: - obnova a údržba trávníků - pokládání travníh koberců Zakládání jezírek a vodních ploch. Údržba zahrad a terénů. Dodávka a montáž - zavlažovací systémy.

Servisní organizace Města Hanušovice - správa a údržba nemovitostí - technické služby-doprava materiálu, hydraulická plošina, zemní práce, údržba veřejných prostranství a zeleně - osvětlení.

Zahradnické služby: - návrhy zahrad - realizace zahrad - zahrady na klíč.

Technické služby: - opravy a čištění komunikací a chodníků - výsadba a údržba zeleně.

Služby hodinového manžela: - opravy - výměna oken - montáže nábytku - zahradnické práce - instalatérské práce - zapojení spotřebičů.

Potřebujete vyměnit žárovku, přilepit upadlou dlaždičku? Jste bezradní s novým montovaným nábytkem? Nebo prostě jen nemáte čas se o takové věci starat? Pak jsme tu právě pro Vás! Hodinový manžel zvládne zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti. Žádná práce pro nás není malá.

Realizace výsadeb okrasných rostlin a péče o zeleň veřejných prostranství, zahrad, parků a ostatních ploch. Kácení, zakládání a sečení trávníků.

Služby: - údržba zeleně - sečení trávy - prořezávky dřevin - stříhání živých plotů a keřů - výsadbové práce - zakůrování výsadeb - pletí výsadeb - zakládání trávníků - renovace starých trávníků - přihnojování trávníků - postřik proti plevelům v trávnících - práce s motorovou pilou

Péče o stromy a zeleň. Sadové úpravy a údržba zeleně. Arboristika.