Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Velkoobchod - dámská a pánská obuv Sečení a údržba trávníkú

Rizikové kácení stromů Návrhy zahrad - krajinářská tvorba Lesnické práce

Průkazy energetické náročnosti budov Poradenství a servis k úsporám energií Realizace investičních záměrů - zajišťování dotačních titulů - konzultace při sestavování investičního záměru Inženýrská a investorská činnost - zabezpečení dokumentace pro realizaci stavby - výběr dodavatele - technický dozor při realizaci ...

Služby: -architekt,architektonické studie a projekty,projekce,projektování -návrhy interiérů kanceláří -projektování dřevostavby,rodinné domky.

Demolice Výkopy základů a základových pásů - výkopy pro inženýrské sítě Úprava zahrad

Kamenické práce Zahradnické práce - návrhy zahrad

Svatební, vánoční, dušičková floristika Návrhy - zahradní architektura - interiérové rostliny - pěstební systémy - výsadbykonzultace k rodinným zahradám a zeleni firemních objektů

Realizujeme veškeré zednické, stavební a elektroinstalační práce po celé ČR. Provádíme stavební úpravy, sádrokartonáže a rekonstrukce rodinných domů, bytů i firemních objektů, terénní a stavební úpravy pozemků a zahrad.

-Zprostředkovatelská činnost /v rozsahu volné živnosti / -Údržba, úpravy a realizace zeleně/v rozsahu volné živnosti/ Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Služby: -nákladní autodoprava -rozvozy zboží -dovoz stavebního materiálu -odvoz odpadů -stěhování -stěhování těžkých břemen -bourací a demoliční práce -vyklízení objektů. Likvidace odpadů. Montáže nábytku.

Realizace - zahrady. Údržba zeleně. Zahradnické práce: - pořezávání trávníků vertikulátorem - sečení trávy - stříhání plotů - kácení stromů - přesazování dřevin - odvoz bioodpadu.