Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Zahrady. Provádíme veškeré zahradnické práce: návrhy, realizace a údržba zeleně, okrasná a koupací jezírka, trávníky a travní koberce, střešní zahrady, automatické závlahové systémy, odborný řez a kácení stromů i rizikové.

Provádíme: - projekce, realizace a údržba zahrad, parků a veřejné zeleně - kácení stromů.

Projekce, realizace a údržba zeleně - realizace na klíč - sadové úpravy - terénní úpravy - závlahy - výzdoba a aranžování interiérů.

Autorizovaný architekt v oboru Zahradní a krajinná architektura - projekční činnost a zprostředkování realizace objektů zeleně.

Činnost: - zahradnické služby - návrhy a realizace zahrad

Květinový ateliér - svatební servis - floristika smuteční, jarní, vánoční, dušičková - dárkové koše - květiny do domu - poradenství a rostlinolékařská služba. Projekce, realizace - zahradní a krajinná tvorba.

Služby: - zakládání, regenerace a údržba travnatých ploch - pokládka, dodání travních koberců - montáž závlahových systémů - návrhy a realizace zahrad, parků

Zahradní centrum, prodej, e-shop, služby: - zahradnické potřeby - květiny, rostliny - návrhy a realizace zahrad - montáž závlahové systémy - realizace koupacích a okrasných jezírek

Služby: - návrh, realizace zahrad, - údržba veřejné zeleně. - úklidové, - zimní údržba chodníků, komunikací, - zemní, výkopové, terénní úpravy.

Služby: - projekční činnost, statika, - projektování zahrad a zavlažovacích systémů, - projekce nosných částí a konstrukcí.

Zahrady Jihlavec. Služby: - návrhy, realizace a údržba zahrad - kácení, prořezávání stromů - závlahové systémy Prodej: - zahradní technika zn. Gardena

Zahradní centrum - návrh, realizace a údržba zahrad - terénní úpravy zahrad - výsadba stromů a keřů - celoroční údržba veřejné i soukromé zeleně - montáž závlahových systémů. Prodej - rostliny a květiny - listnaté stromy a keře - jehličnaté stromy a keře - ovocné dřeviny - trvalky - letničky.

Realizace a údržba zahrad - projekce zahrad - pravidelná údržba zelených ploch - provzdušňování, výživa a odplevelování okrasných trávníků - výsadby vzrostlých alejových stromů - kácení a ošetřování stromů horolezeckou technikou - tvorba a instalace dětských hracích prvků v zahradách a obcích.

Zahradnictví: - pěstování a prodej květin Služby: - návrhy a realizace zahrad

Zahradnictví: - projekce a realizace zahrad - údržba zahrad

Realizace zeleně: - terénní úpravy - zakládání trávníků - výsadba rostlin - automatické závlahové systémy. Péče o zeleň: - sečení travnatých ploch - přihnojení, postřiky - stříhní a kácení dřevin. Stavba oplocení.

Zahradnictví. Služby: -realizace zahradní a krajinářské architektury -floristické služby a výstavnictví -produkce vlastních výpěstků trvalek, letniček, balkónových rostlin, bylin, okrasných stromů a keřů

Služby: - návrhy a realizace zahrad

Výroba netradičních kytic z ovoce a zeleniny, párků, čokolády Návrhy, realizace a úpravy zahrad - sečení a obnova trávníků - zakládání střešních zahrad - květinové dekorace.

Zahradnictví: - zakládání, údržba zeleně - projekce zahrad - budování zahradních jezírek - závlahové systémy Prodej: - skalničky - keře - pokojové rostliny

Služby: - projekce a realizace zahrad Zahradnictví, prodej: - okrasné dřeviny - stromy

Projekce, rezalizace, údržba: - zahrady - zeleň

Zahradní servis - návrhy, realizace, údržba zahrad - výstavba dětských hřišť a sportovišť

Návrahy a realizace zahrad a závlahových systémů - návrh, realizaca a údržba zahrad - údržba a péče o zeleň - řez ovocných a okrasných dřevin - realizace a údržba interiérů a zimních zahrad - založení trávníků - automatické závlahové systémy.

Služby, práce: - návrh, realizace zahrad - rekultivace, údržba veřejné zeleně - kácení stromů - pokládka travních koberců