Zkrášlete svůj exteriér a nechejte si navrhnout zahradu na zakázku. Zahradní architekti zajistí vypracování trojrozměrného návrhu na míru, zvolí vhodné rostliny, dekorace a umělé materiály, sestaví cenovou nabídku a zajistí realizaci projektu zahrady.

Služby: - arboristické práce - kácení stromů - ošetřování stromů - likvidace pařezů Návrh, projekce, zakládání: - zahrady Arboristická školení

Zahradní centrum, zahradnictví.

Návrhy, projekce, realizace, služby: - zahrady - údržba zeleně Zahradnictví, pěstování: - zelenina - okrasné dřeviny - balkónové rostliny - letničky, trvalky Floristické práce, vazba květin.

Řešení pro životní prostředí. Hodnocení vlivů, krajinné plánování. Pedologie a geologie. Zahradní architektura a aplikovaná ekologie.

Návrh a realizace: - zahradní jezírka - kořenové čističky - koupací jezírka -prodej vodních a bahenních rostlin. Zahradní prace.

Návrhy, projekce, realizace: - zahrady, zahrad

Realizace, údržba: -zeleň -zahrady -jezírka -gabionové zdi -kamenné zídky

Projekce, realizace: - zahrady - zahradní stavby - jezírka - závlahové systémy

Služby: -projektování a zakládání zahrad -realizace zahrad a jezírek -prodej rostlin

Projekce, realizace, údržba zahrad. Závlahové systémy pro parky a zahrady: - automatické závlahy - závlahy sportovišť - závlahy různých ploch. Tráva a travní koberce: - výsev travního semena - založení, realizace a údržba trávníku.

Služby: -údržba zahrad a parků -návrhy zahrad

Péče o zahrady: - stříhání živých plotů - sečení a zakládání trávníků - práce s motorovou pilou - chemická, mechanická likvidace plevele - mulčování - realizace zahrad - návrhy zahrad - údržba zahrad.

Projekce zahrad a zeleně. -projekční činnost v oboru zahradní a krajinářské tvorby -zpracování projektové dokumentace v podobě GIS -projekce do měst, vesnic, pro firmy, občany.

Zahradnictví. Ovocný sad - pěstování, prodej ovoce Chov skotu. Návrhy, výsadba, realizace, údržba: -parky, zahrady. Maloobchod, prodej: -ovoce -skot, seno. Pronájem chladírenského zařízení.

Výstavba - inženýrské stavby Demoliční práce Zemní práce Výstavba - pozemní stavby Zakládání a údržba - zahrady - parky - hřbitovy

- Realizace zahrad - Osazovací plánky s popisem rostlin ZDARMA - Prodej okrasných rostlin - Pokládka travních koberců - Údržba zahrad - Automatické závlahové systémy - Dekorace interiérů rostlinami - Prodej samozavlažovacích květináčů - Výroba umělých stromů na zakázku

Návrhy a realizace zahrad - rozsáhlé i menší zahrady - budování jezírek - alejové i soliterní výsadby.

Návrhy a výstavba - zahrady, stavba a rekonstrukce - zahradní jezírka a potůčky

Zahradnická firma se zaměřením na zahradní a krajinnou tvorbu. Naší hlavní činností jsou: - návrhy a realizace zahrad, údržba - skalnaté plochy, vřesoviště a záhony květin - tvorba okrasných jezírek a biotopů - instalace a servis automatických závlahových systémů - zahradní stavby (cesty, domečky, terasy, plot) - tvorba svátečních a ...

Zahradnické služby: -projekce zahrad. -údržba zeleně. -údržba trávníků. -ořezy stromů. -koupací jezírka. -montáž závlah.

Architektonické návrhy: -interiéry -zahrady

Zemědělství. Nákup a prodej: -průmyslov¨á hnojivá a chemické ochranné prostředky pro zemědělství.

Stavebně projekční ateliér: -projekty rodinných domů, bytových domů, komerčních budov, pro obce a města, pro developery -návrhy interiérů a zahrad -vizualizace staveb -inženýrské služby.

Stavby: -vodohospodářské -vodní nádrže-výstavba, opravy, odbahňování -úpravy toků, revitalizace -kanalizace a vodovody -zemní prácei v těžko přístupných terénech -stavby sanační a rekultivační -výstavba a opravy lesních a polních cest. Mechanizace: -pásový bagr CAT* 317 B -4 kráčející bagry typu Schae PP -buldozer ...

Služby v oblasti zahradní architektury: -kompletní návrhy zahrad -poradenství při zakládání zahrad -výběrová řízení na dodavatele -dozor při realizaci