ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Prodej, e-shop - teakový nábytek - zahradní nábytek - zahradní příslušenství. Prodej, půjčovna - obytná auta ROLLER TEAM. Prodejní sklad - adresa: Do mladého 1104, 370 06 České Budějovice-Stará Pohůrka.

Maloobchod, prodej: - autodíly, autodoplňky - zahradní technika.

Společnost CB Servis Plus s.r.o. poskytuje profesionální úklidové služby. Zabýváme se kompletním úklidem firem, kanceláří, zdravotnických zařízení i domácností. V rámci našich služeb nabízíme také správu a údržbu nemovitostí, péči o zeleň nebo úklid sněhu v zimním období. Úklidové práce provádíme jednorázově i pravidelně, dále zajišťujeme čištění ...

Hodinnový manžel Řemesla, služby, opravy, servis - stěhování - natěračské práce - malířské práce - elektrikářské práce - úklidové práce - výpomoc v domácnosti - obkladačské práce - podlahářské práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zahradnické práce

Práce: - péče o stromy, střešení stromových poranění a dutin - terénní práce v přírodních rezervacích (sekání mokřadů, kácení náletových dřevin).

Výroba: - zahradní sezení z masivního dřeva - dřevěná koryta, necky - dřevěné pumpy - dřevěné sochy, plastiky - konstrukce pro dětské skluzavky.

Zahradnictví, prodej - okrasné keře, stromy - ovocné stromy - rostliny, letničky, balkonovky, popínavky, trvalky - jehličnany.

E-shop: - květiny, rostliny - sukulenty - stromy, keře - hnojiva - květináče

Prodej: -řezané květiny -umělé květiny -svatební a dárkové kytice -smuteční vazby. Prodejna: -České Budějovice, K.Šafáře 64, tel.:385345245

E-shop - stavební a zahradní technika - štípače dřeva - pily - sekačky - štěpkovače - rozmetadla - míchačky - vibrační desky a pěchy - řezačky spár.

Pěstování, pokládka: - přírodní travní koberce Distribuce: - umělé travní koberce - sportovní povrchy Údržba a regenerace sportovních trávníků.

Prodej, e-shop: - zahradní obruby (plast, nerez, ocel, pozink, hliník) - automatické závlahy, mikrozávlahy.

Činnost: - realizace, stavby zahradních jezírek - rekonstrukce jezírek.

Jsme specialisté na bezpečné zakrytí bazénů po celý rok. Zabýváme se výrobou Celoročních bezpečnostních bazénových plachet a prodejem dalších typů zakrytí bazénů, lemů, dlažeb a dalšího bazénového příslušenství.

Činnost - zemědělská výroba - údržba zeleně a rekultivace - technické služby - výroba biobriket.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Hodinový manžel - drobné stavební práce, opravy zdiva, pokládka dlažby, obklady - drobné elektroinstalační práce, výměna zásuvek, výměna svítidel - drobné vodoinstalační práce - úklid a čištění koberců, dlažby - údržba zahrady, sekání trávníku.

Internetový obchod, e-shop: - ruční nářadí - zahradní technika - brusky - kompresory.

Práce: - údržba zahrad, zeleně - zakládání, sečení trávníků - kácení stromů - úprava živých plotů.

Projekce, realizace, údržba: - zahrady - řez ovocných stromů - kácení stromů - sekání trávy.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - zastřešení bazénů.

Internetový obchod, e-shop: - deštníky - slunečníky - zahradní nábytek.

VMK Truhlářství a interiéry Michal Vondra Truhlářství: - kuchyně - obývací pokoje - koupelny - ložnice - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek. Provozovna: Hluboká u Borovan 158 37312 Borovany