ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -zahradní nábytek -umělohmotné i keramické květináče -semena -folie -chovatelské potřeby -krmení.

Pokládání travních koberců. Naše rodinná firma se specializuje především na pěstování travního koberce z vlastní produkce, který pěstujeme ve volném prostranstvím. Působíme již od roku 1996, tudíž máme dlouholeté zkušenosti. Zaručujeme rychlou a kvalitní pokládku travního koberce a služby s tím spojené (úprava terénu, položení, uválení, zalití ...

Výroba, prodej: -zahradní krby -venkovní grily -udírny -krbové doplňky -zahradní nábytek -lavičky, parkové lavičky, betonové lavičky -odpadkové koše, koše, betonové koše -vázy -stojany na kola -městský mobiliář.

Služby: -zahradnictví -květinové dekorace -vazba květin -výzdoby prostorů -prodej zahradnických produktů -okrasné keře -trvalky -okrasné stromy -balkónové rostliny -prodej řezaných květin -doplňkový prodej zahrádkářských potřeb.

Ttruhlářství Výroba: -kuchyňské linky -dveře, okna -schody -skříně, komody -postele -vestavné skříně -věšákové a dělící stěny -balkóny, zábradlí -zahradní nábytek.

Služby: -těžba a zpracování rašeliny -velkoobchod s rašelinou -rekultivace rašelinišť -výroby a použití pěstebních substrátů z Litvy.

Dřevovýroba: -dětské zahradní domky a přístřešky -dětská pískoviště -dřevěný zahradní nábytek -zahradní lavice a stoly -zahradní nábytek pro děti -skluzavky, houpačky -dekorační předměty pro zahradu.

Výroba: -sériová i zakázková výroba zahradního nábytku -konstrukce pro kancelářský nábytek -vrata, rámy, ploty, výlohy -vrata na způsob kovářské práce -zámečnické práce -stavebně zámečnické práce -svářečské práce -ohýbání a stáčení profilů -řezání na automatické pile -lisařské práce -zakázková kovovýroba -drátěný ...

Maloobchod, prodej: -železářství -lopaty, hrabla -kamnové roury -zednické potřeby -zahradnické nářadí -elektrické nářadí.

Služby pouze pro město Bechyně: -čištění komunikací -údržba veřejné zeleně -údržba a opravy veřejného osvětlení -svářečské a zámečnické práce -práce vysokozdvižnou plošinou -vodoinstalatérské práce -zednické práce -obkladačské práce -zemní práce -správa městských hřbitovů -správa bytového fondu -správa společenství ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevoobráběcí stroje -frézky, dlabačky a hoblovky -pásové, okružní, formátovací, rámové -rozmítací, radiální a truhlářské pily -brusky a soustruhy na dřevo -zahradní a lesní technika STIHL -zahradní sekačky -zahradní traktory -vysokotlaké mycí stroje -kalová čerpadla -zahraní ...

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Služby: -ovocná školka -pěstování okrasných dřevin -terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Výroba: -z vymývaného betonu -cementové zboží -dlažby, schody, desky -zahradní vázy -obklady bazénů a soklů -fontány -květináče -lemy bazénů -atypické výrobky.

Služby: - autoservis osobních a dodávkových vozidel - špičková diagnostika elektronických systémů BOSCH a FIAT - přestavba benzinových aut na pohon Ethanolem - E85 - kompletní zajištění STK - měření benzínových emisí - likvidace pojistných událostí automobilů - karosárna- oprava karoserií na rovnacím rámu - pneuservis - osobní a ...

Projekce, kompletace, výroba: -čistírny odpadních vod -jímky, septiky, nádrže -kanalizační šachty -plastové bazény a příslušenství -zastřešení. Služby: -rozvoz po celé ČR zdarma.

Služby: -projektování a realizace okrasných zahrad, parků a krajinářské úpravy -modelace terénu -předpěstované trávníkové koberce -vzrostlé stromy a keře -sadovnická realizace -zakládání, údržba a rekonstrukce zeleně -zemní práce -realizace prvků zahradní architektury -mobilní zeleň -střihání a tvarování živých ...

Služby: -výškové práce -nátěry, čistění, penetrace -kácení stromů -vše ve výškách pomocí horolezecké techniky -opravy výškových budov -stavby lešení.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -svatební, pohřební, dárkové kytice -suchá vazba -okrasné dřeviny, trvalky -balkonové rostliny -ovocné dřeviny -sadba květin, zeleniny. Služby: -poradenství a realizace zahradní architektury.

Montáž, opravy, údržba: -elektrická zařízení a rozvaděče NN -veřejné osvětlení. Služby: -údržba komunikací -údržba veřejné zeleně -revize elektrických zařízení -stavební činnost -odbahnění rybníků. Pronájem, půjčovna: -vysokozdvižná plošina.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -ruční elektrické nářadí -zahradní technika -spojovací materiál -stavební chemie.

Služby: -návrhy rodinných zahrad a firemní zeleně -projekty městských parků a veřejné zeleně -úpravy zeleně obcí, návsí a sídlišť -projekty obnovy zámeckých parků a zahrad, krajinářské úpravy.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek (stoly, židle, postele, ...) Zakázková výroba - zahradní nábytek

Zahradnické práce Zahradnictví