ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Nabízím: -řezané i vázané květiny, stavební, smuteční, dušičkové a vánoční vazby.

Aranžování květin -vazba - kytice - věnce Projekce a realizace - zahrady - závlahové systémy pro parky - zahrady - firemní areályosazování mobilní zeleně Realizace a servis - závlahové systémy

Sečení trávy Brno a okolí. Sečení a údržba zeleně křovinořezem nebo rotační sekačkou.

Kácení stromů, ořez stromů, péče o dřeviny a zahrady, výškové práce.

Internetový obchod s dětským zbožím, autokosmetikou, vybavením pro dům a zahradu, elektronikou, telefony, modemy, notebooky a tablety.

Mgr. Filip Lysák se specializuje na údržbu zeleně, biologické hodnocení a přírodovědný výzkum.

Maloobchod, prodej: -vinařské, zahrádkářské a hospodářské potřeby

V květinářství Hanna Nazaruk můžete vybírat ze široké nabídky čerstvých řezaných květin, hrnkových rostlin, umělých květin a dekorací. Dále nabízíme také okrasnou keramiku, sklo, svíčky a velký výběr dárkových předmětů. Naleznete u nás květinové obaly, sezónní dekorace do interiéru a spoustu dalšího zboží. Maloobchod, prodej: - řezané ...

Miroslava Kolibová provozuje květinářství se zaměřením na vázání svatebních a smutečních květin, prodejem venkovních rostlin, suchých vazeb a mnoho dalšího.

Společnost Ateliér Krejčiříkovi, s.r.o. se specializuje na zahradní umění. Projekty se soustředí na soukromé objekty ale i na větší krajinné celky.

Dodávka a prodej vnitřních a venkovních květináčů, truhlíků a bytových a zahradních dekorací od německých, holandských a rakouských výrobců

Činnost: - hodinový manžel - úprava zahrad - zednické, malířské, vodoinstalační či topenářské práce.

Prodej, e-shop: -bonsaje, TOP bonsaje -polotovary a zapěstovaný materiál -keramické misky, doplňky -nářadí na bonsaje -misky z netradičních materiálů -hnojivo na bonsaje -chemická ochrana, substráty -mykorhizní přípravky, bambusové doplňky -bonsajové výstavní stolky -knihy o bonsajích -časopisy o bonsajích -suiseki -zahradní ...

Tlamka, s.r.o. se zaměřuje na prodej zahradní, lesní a komunální techniky, produktů týkající se odpadového hospodářství a elektromobility.

Společnost Aves bau, s.r.o. provádí zemní práce a demolice. Realizujeme stavby kanalizací, inženýrských sítí, komunikací a zpevněných ploch. Nabízíme také terénní a sadové úpravy. Práce: - zemní práce - demolice. Stavby: - kanalizace - inženýrské sítě - komunikace - zpevněné plochy. Služby: - krajinářské úpravy - sadové ...

Zahrádkářské potřeby a nářadí, hrnkové a řezané květiny, potřeby pro domácnost, potřeby pro kutily a řemeslníky, ruční nářadí, spojovací materiál a další.

Péče o travnaté plochy: - sekačkou, křovinořezem - vertikulace, hnojení - drobné zahradnické práce

Úklid společných prostor v bytových domech, firmách a objektech. Úklid po rekonstrukci. Sekání trávy v zahradách, parcích, sadech. Půjčovna extraktoru.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahrada

Rodinné truhlářství Furchovi se zabývá výrobou truhlíků, krmítek, zvířat (např. na dětské hřiště), pergol, zahradního nábytku, schodů a mnoho dalšího.

Výroba a prodej: -altány, pergoly -garážová stání -domky a chatky -rekreační chaty -dětská hřiště -truhlíky, čekárny -prodejní stánky, zahradní nábytek -mostky.

Domácí potřeby: - vodoinstalační materiál - elektroinstalační materiál - barvy a laky - drogerie a drogistické zboží - spojovací materiál - bílé elektro - černé elektro - zahradní technika.

Květinářství - vázání květin - květinová výzdoba - věnce - aranžmá - pohřební vazby - aranžmá ze sušených exotických květin.

Květinové studio. -květiny, kytice -řežané i sušené květiny -dekorace a keramika. Služby: -zajištění výzdoby pro firmy, společenské akce -svatební floristika -projekce a realizace zahrad. Prodejna: Horní nám. 7, 669 02 Znojmo

Čištění a praní textilu a oděvů -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků - Květinářství