ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Internetový obchod, e-shop, prodej: - bazénová technika společnosti Brilix.

Tesařské práce Aranžmá kamenů Pokrývačské práce - kompletní rekonstrukce střech Realizace - japonské zahradytvarování stromů.

Služby: - provedu jakékoliv zámečnické práce v domě i na zahradě - posekám trávu, opravím plot, seřídím dveře v pantech i zámcích - natřu okna, dveře, okapy, ploty - vybalím z krabice, smontuji a postavím nábytek - pomůžu s návrhem zahrady, oplocení, domu. Co nezvládnu sám, provedu se smluvním partnerem - elektroinstalační práce, práce s ...

Prodejna - květinové a dárkové studio: - řezané dárkové kytice - svatební kytice a dekorace - smuteční kytice a dekorace - interiérové rostliny. Výroba, sklad, logistika: Art Florist s.r.o. Francouzská 99 602 00 Brno Tel.: 731 416 454

Úprava a údržba soukromé i obecní zeleně.

Stolařství, výroba: - parkové zahradní lavičky, křesla a stoly - dveře - postele - zahradní pergoly - pokládka plovoucích podlah - dřevěná madla pro schodišťová zábradlí - dřevěné ploty nebo plotové výplně do zděných plotů - kompletní zakázková výroba.

Frézování pařezů. Zemní práce. Zahradnické práce. Likvidace porostů. Lesnické práce.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Květinová dekorace do interiérů. Květinářství, prodej květin: - vázání kytic na objednávku - květinové koše, dodávka - květiny na svatbu nebo jinou slavnostní událost - smuteční kytice.

Zakládání a údržba zeleně, zahrad a parků.

Prodej- zahrádkářské potřeby a vybavení.

Rekonstrukce - sádrokartony v koupelnách Rekonstrukce - obklady a dlažby v koupelnách Rekonstrukce - koupelny (obklady, dlažby, sádrokartony) Prodej - potřeby pro zahrádkáře.

Prodej- kamna, nábytek. Eshop-nářadí a nástroje, chovatelské potřeby, hračky, brusivo, nábytek, kamna, popelnice, zahradnická technika Prodej- popelnice, půjčovna- nářadí a nástroje, stavební práce, prodej brusivo. Prodej a servis-nářadí a nástroje, hračky, zahradnická technika.

Projekce a realizace zahrad: - sadové úpravy - údržba trávníků - zakládání a údržba zeleně. Dodávka: - zavlažovací systémy.

Výroba z betonu: - kuchyňské linky - pultové desky - stoly - zahradní nábytek - koupelny. Renovace - podlahy (průmyslové, ...)

Služby: - rizikové kácení stromů - kompletní úklidové práce - komunální - kompletní zahradnické práce - zdravotní a redukční řezy stromů - vazby korun stromů.

Autodoprava - kontejnery Bourací práce Zemní práce Stavební práce Návrhy a projekce zahrad, parků, veřejné zeleně - zakládání zahradních jezírek..

Pěstování a zpracování chilli jako plodiny od semínka až po plod. Prodej: - osivo exotických odrůd, obzvláště chinense (tedy druhové okruhy jako je Habanero, Jolokia, Naga, 7Pot, Trinidad Scorpion, Morouga, Reaper a desítky dalších).

Květinářství: - řezané květiny - vazba květin - květinové dekorace.

Rizikové kácení - bezpečnostní řez Vazby ze sušených květin Realizace a údržba - okrasné zahrady Zahradnictví.

Rizikové kácení stromů - frézování pařezů - štěpovánípráce pomocí horolezecké techniky - odborný řez vzrostlých stromů - výškové práce Práce pomocí horolezecké techniky - odborný řez vzrostlých stromů - výškové práce Zahradní činnost - ošetřování stromů.

Dodávka - keramické nádoby a květináče Dodávka - zahradní nábytek Sečení trávy - průklesty - prořezávky včetně kácení Dodávka - čerpadla a filtrace pro zahradní jezírka Dodávka - automatické závlahy.