ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Zahradní architektura - zahradní design soukromých a veřejných objektů - projektování a realizace zahrad.

Provádíme úpravy a realizace zahrad. Služby: - sekání trávy - zakládání a údržba trávníků - zahradní práce - úprava, revitalizace a realizace - kácení stromů - těžba dřeva - rizikové kácení stromů.

Výroba: -odlitky (šedá litina, ocelolitina, tvárná litina) -modely pro odlitky, modelárna, rapid prototyping -kovářské práce. Výroba a dodávky dekorativních slévárenských výrobků: -lavičky, stoly, židle, mobiliář, odpadkové koše, stojany na kola, kašny a pítka -rekonstrukce památníků z kovů -litinová schodiště a umyvadla -sloupky pro ...

Sadové a parkové úpravy. Závlahové systémy. Realizace zahrad.

Realizace, dodávky: - zahrady - závlahové systémy - závlahy zahrad, parků.

Prodej, servis, půjčovna: -ruční elektrické nářadí a příslušenství MAKITA, DeWALT BOSCH, NAREX, FLEX, HITACHI, ELU, METABO, PROTOOL šroubovačky, akku program, řetězové pily, utahováky, pokosové pily -diamantové kotouče, stavební vrtáky -elektrocentrály -elektrické a motorové pily, křovinořezy DOLMAR, MAKITA, SOLO -vrtáky stavební, do kovu, ...

Rizikové kácení stromů. Arboristika - ošetřování dřevin. Ekologická likvidace dřevní hmoty. Štěpkování. Ostraňování pařezů.

Návrhy a realizace - výsadby zahrad a zimních zahrad - výsadby v interiéru - poradenství - zahradní jezírka - zahradní architektura - závlahy.

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -sedací nábytek -stoly -postele -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -květináče -grily -matrace

Soudní znalectví v oboru oceňování nemovitostí. Návrhy - interiéry. Projekce - rodinné domky. Zahradní architektura.

Prodej - dárkové předměty. Květinářství, kytice PRO všechny příležitosti - dárkové - svatební - smuteční.

Rizikové kácení stromů Komplexní služby v oblasti realizace a údržby zeleně - realizace zahrad - sadovnické úpravy - vegetační řezy stromů Služby v lesnictví.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - sušené, řezané, květinová vazba - keramika - dárkové zboží.

Služby - komplexní péče o dřeviny - arboristika, kácení - ořezy stromů.

Rizikové kácení stromů pomocí plošiny Stavba - ploty související činnost při realizaci zahrad. Terenní úpravy, modelace terénu Stavba- chodníky (související činnost při realizaci zahrad). Návrhy a realizace, zahradúdržba zeleně, stavba skalek, předseťová příprava půdy, zakládání trávníků, návrhy výsadeb. Výsadba stromů a keřů (prostokořenných, ...

Květinářství - kompletní květinový servis, smuteční vazba, suchá a umělá vazba, žertovné kytice a koše, kytice, věnce, vázání a aranžování květin.

Květinářství. Široká nabídka čerstvých řezaných květin, hrnkových rostlin, keramika, sklo, svíčky a dárkové předměty, květinové obaly, sezónní dekorace, dekorace do interiéru, sušené vazby, doplňky.

Služby: - zahradní a krajinářská architektura

Služby: - realizace a údržba zahrad, trávníků, zahradních jezírek - rizikové kácení stromů - provádění terénních úprav a závlah na zahradách.

Návrh, realizace, údržba: - zahradní jezírka - zahradní vodní prvky.

Stavební firma: - výstavba rodinných, bytových domů - výstavba skladových hal - rekonstrukce budov - půdní vestavby - bazény.

Dodavatel, prodej: -ochranné pracovní pomůcky -pracovní a sportovní oděvy, obuv -zdravotnický materiál.