ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Služby: - péče o dřeviny rostoucí mimo les - odborný řez stromů - výsadba, kácení stromů.

Zahradnictví a zahradnické centrum Doubek - pěstování a prodej okrasných dřevin, trvalek, jehličnanů a balkónových rostlin - realizace a údržba zahrad.

Železářství, prodej: -spojovací materiál -elektrické ruční nářadí -zahradnické nářadí -dveřní a nábytkové kování -hadice -vodovodní baterie -hliníkové žebříky -čerpadla -kotle na pevná paliva -zahradní technika a nářadí služby: -splátkový prodej -broušení a zhotovení pilových řetězů -broušení pilových kotoučů -rozvoz zboží v ...

Nabízíme služby z oblasti péče o stromy a to od rizikového kácení, přes prořezy stromů, až po výsadby.

Pokrývačské a tesařské práce - střechy na klíč - rekonstrukce střech. Výškové práce - kácení stromů nanepřístupných místech. Zahradní a krajinářská činnost - návrhy a projektování zahrad.

Realizace a údržba zeleně - hřišťové a rekreační trávníky.

Truhlářské a tesařské práce, výroba - altány - dřevostavby - krovy - pergoly -bedeny a palety - okna, dveře - zábradlí - zahradní domky - zahradní nábytek.

Zahradnictví, prodej - balkonové rostliny - sadba zeleniny - keře, okrasné dřeviny, ovocné stromy - cibuloviny - substraty - hnojiva.

Květinářství Anděla Tichá se zabývá prodejem květin rozmanitých druhů. U nás Vám uvážeme kytici pro jakoukoliv příležitost, ať je to kytice svatební, narozeninová, smuteční nebo jen pro potěšení. Provádíme též květinová aranžmá a prodáváme drobné dárkové předměty. Květinářství, prodej, vazba: - květiny - řezané květiny - svatební kytice - ...

Květinářství Kateřina: - kytice - květinové vazby

Prodej a servis značek STIHL, MTD, JONSERED, PARTNER FISKARS OREGON, MAKITA, - elektrické pily - motorové pily - rozbrušovačky - zahradní nůžky/elektrické - zahradní nůžky - vyžívače-křovinořezy/elektrické - vyžívače-křovinořezy - zahradní sekačky - zahradní traktory - vysokotlaké čističe - doplňky - vysavače na listí - ...

Zahradnictví. Realizace sadových úprav včetně závlah a osvětlení, údržba zeleně. Výroba: okrasné rostliny Maloobchod - provozovna Holín u Jičína: Ovocné a okrasné rostliny, substráty, hnojiva...

Zahradnictví, prodej, e-shop: - květiny - trvanky - ovocné stromky. Prodejna: - tel.: 720 976 246

Železářství. Spojovací materiál: -hřebíky -šrouby -nýty -hmoždinky -řetězy Kotvící technika. Stavební chemie: -montážní pěny -tmely -silikony Trhací nýty. Vrtáky a bity. Řezné kotouče Brusné kotouče. Elektrické ruční nářadí: -DeWALT -Narex Zahradní technika. Ruční nářadí. Žebříky: -hliníkové -dřevěné Rozvoz ...

Kompletní služby v oblasti stěhování: -stěhování strojů -výrobních linek -těžkých břemen -kanceláří -bytů -archivů -spisoven a vše ostatní dle Vašich požadavků Před samotným stěhováním zdarma provedeme: -prohlídku stěhovaných prostor -stanovíme harmonogram prací dle našich ověřených pracovních postupů -vypracujeme cenovou ...

Jsme společnost prodávající grily (plynové, uhlené a elektrické) a příslušenství pro grilování.

Služby - průmyslové čištění a vysávání - čištění kanalizací - výškové práce, rizikové kácení stromů - práce sacím bahrem - čištění a servis bioplynových stanic.

Služby v oblasti zahradnictví - realizace zahrad na klíč - projekce rodinných zahrad.

Zahradnické práce - celoroční péče o zahradu - realizace a úprava zahrad - úprava parků a zahrad - realizace veřejné i soukromé zeleně - montáž automatických závlahových systémů.

Výroba - zahradní altány - domek na nářadí Truhlářské práce Výroba - zahradní nábytek ve stylu western (židle, lavice, stoly, sedací soupravy, ...)

Návrh, realizace: - přírodní zahrady - ekozahrady.

Truhlářství, výroba: - okna - dveře - schodiště - kuchyně na míru - zahradní nábytek - atypický nábytek - obklady stěn - interiéry a vybavení restaurací. Jako první jsme začali provádět dýhování dřeva na zakázku v Libereckém kraji.

Prodej, instalace a opravy plynových teplovzdušných jednotek a infrazářičů. Servis voda, topení, plyn. Autodoprava, stěhování, vyklízení bytů, garáží. Sekání zahrad.

Zimní údržba Komunální služby Údržba zeleně a pozemků

Květinářství: květiny - řezané, hrnkové, umělé, sušené - vazané kytice, - smuteční aranže, - speciální aranžmá(z klobás, cigaret, ovoce a zeleniny, lízátek, fotek, peněz, aj.) balící materíál svíčky a esence dárky dekorace na položení í pověšení tisk smutečních stuh výzdoba při akcích zboží pro tvořivé a mnoho jiného