ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Železářství. Prodej: - domácí potřeby - vodoinstalační materiál - bezpečnostní kování - zámky - spojovací materiál - ruční a elektrické nářadí - nářadí pro zahrádkáře - barvy, laky.

Pobočka. Pravidelné úklidy: - obchodní centera - banky - průmyslové podniky - administrativní budovy. Generální úklidy. Předkolaudační úklidy. Další služby: - facility management - zahradnické práce - čištění eskalátorů a pojízdných chodníků.

Zahrady Nový - zahradní služby, realizace a údržba. Zabýváme se veškerou činností týkající se zahrady. Provádíme realizaci nových zahrad a komplexní údržbu již stávajících zahrad. Zakládání kobercového trávníku i založení trávníku výsevem. Údržbou zahrady myslíme pokos, hnojení, vertikutaci - prořezání, pískování, chemické odplevelování trávy. ...

Semenářství. Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - květiny - hnojiva - postřiky.

Prodej: - míchačky - zahradní technika: - motorové pily - elektrické nože a nůžky - drtiče, štípače - sekačky - čerpadla - domácí vodárny.

Realizujeme zahradní jezírka na klíč. Pokládáme fólie pro zahradní jezírka a instalujeme jezírkové filtrace. Provozujeme internetový obchod, který nabízí filtrace a čerpadla Oase, kaučukové fólie Firestone a vodní rostliny.

Zahrady-Morava. Realizace, údržba venkovní zeleně: - sečení trávy - péče o trávníky - výsadba stromů a keřů - kácení a ořezávání stromů a keřů. Půjčovna, pronájem: - zahradní technika - stavební stroje. Služby: - zimní údržba - chodníky, komunikace, vozovky - odklízení sněhu - údržba zeleně, trávní plochy - čištění ...

Zahradní služby. Zahradnictví. Návrhy, projekce, realizace, údržba zeleně. Odborný ořez, kácení stromů. Parkové a terénní úpravy. Založení záhonů a trávníku. Výsadba dřevin. Sídlo firmy: - U Haldy 1616/68, Ostrava - Hrabůvka.

Zahradní jezírka, koupací jezírka a automatické závlahy Toro na klíč. Návrhy, stavba, rekonstrukce, servis, údržba, poradenství. Nabízíme vše pro zahradní jezírka: - filtrace a čerpadla Oase - EPDM kaučukové fólie Firestone - vodní rostliny do jezírek - fotogalerie. Terénní úpravy jako je stavba kamenné zídky, suché zídky.

Výroba: - nerezové bazény - příslušenství k bazénům - filtrace, žebříky, schůdky, trysky, UV lampy.

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - suché vazby - dárkové předměty. Služby - rozvoz květin. On-line prodej květin. Sídlo firmy: - Knížecí 238/13, Ostrava - Nová Ves.

Květiny Ostrava. Květinářství. Vázání, aranžmá květin. Květinová výzdoba interiéru i exteriéru. Prodej, rozvoz, doručování: - květiny.

Rizikové kácení stromů horolezeckou technikou. Ořez stromů z plošiny, včetně štěpkování a úklidu s odvozem dřeva. Prodej: - palivové dřevo - štípaná buková polínka - bukové balíky, odřezky.

Služby: - údržba zeleně - mechanické čištění města - letní, zimní - čištění komunikací - odvoz komunálního odpadu. Sídlo firmy: - Chotěbuz, Na Šancích 165.

Autorizovaný prodej: - značky HUSQVARNA, JONSERED a PARTNER - bazar - starší i použité stroje s kvalitním záručním i pozáručním servisem.

Pobočka. Prodej: - výrobky, zboží nabízené v TV reklamách - bazény, bazénové příslušenství - nářadí - výrobky pro zdraví a krásu, pro úklid domácnosti a praní, do kuchyně - domácí potřeby - hračky pro děti - drobná elektronika, elektro zboží. Sídlo společnosti: - Rybná 669/4, Praha - Staré Město.

Projekce zahrad. Sadové úpravy. Regenerace zeleně.

Údržba a provoz komunikací : - výtluky - vysprávka živičnou směsí - asfaltové, betonové plochy - údržba, čištění - odvodnění silnic - zemní práce - sečení - travní porost, ořez keřů a stromů, kácení - dlaždičské práce. Údržba dopravního značení. Doprava: - čištění komunikací - strojově - práce stavebních mechanizmů. Opravy a ...

Hodinový manžel: - úklid domácnosti - údržbářské práce - běžná údržba a drobné opravy auta - údržba zahrady.

Internetový obchod s nábytkem do bytu i na zahradu. Zákazníkům nabízíme široký sortiment, dopravu nábytku po celé ČR, montáž a výnos nábytku a možnost platby na splátky.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - bytová a nebytová výstavba - bazény - průmyslové stavby - komplexní dodávka staveb - rekonstrukce historických objektů - projektová dokumentace - dokumentace pro zelenou úsporám.

Výškové práce horolezeckou technikou. Nátěry střech, fasád a ocelových konstrukcí, montáže a demontáže. Instalace reklamy. Renovace světlíků. Rizikové kácení stromů. Čistící a jiné práce ve výškách.

Služby - úpravy zahrad: - zakládání zahrad - terénní úpravy - výsev trávníků - kácení stromů - realizace okrásných parků - umělé závlahy - návrhy i realizace - stavba drátěných plotů.

Služby: - návrh a realizace zahrady - údržba zahrad, parků, veřejné zeleně a prostranství - výsadba stromů a keřů - zimní údržba komunikací.