ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Profi - Otruba Karel Plumlov. Zahradní technika - prodej, servis: - výhradní prodejce firmy Stihl, Viking - křovinořezy - motorové pily - postřikovače - příslušenství pro těžbu dřeva - elektrické motorové sekačky.

Prodej: - vše pro zahradu - zahradní domy - altány.

Vyrábíme a prodáváme: - plastové bazény - plastové jímky - plastové žumpy - vodoměrné šachty - retenční nádrže - plastové výrobky na zakázku - expanzní nádržky - prodáváme bazénové příslušenství.

Vypracování návrhu zahradní a krajinné architektury: - rodinné zahrady, předzahrádky, interiérové rostliny - realizace.

Vyrábíme z betonu design velkoobjemové nadměrné květníky, květináče, design osvětlení, ražený dekorativní beton, raženou dekorativní omítku, kamenný koberec, lehátka, zahradní nášlapy, městský mobiliář. Beton na zakázku jinak než ho znáte.

Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Služby: - návrhy a realizace zahrad - údržba zahrad.

Služby: - lesnické - arboristické - rizikové kácení - ořez koruny stromů - ošetření stromů - statistické zajištění koruny

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Poskytujeme služby v oblasti zavlažování. Navrhneme zavlažovací systém. Mikrozávlaha, kapková závlaha. Instalujeme zahradní osvětlení.

Rizikové kácení stromů. Sečení a údržba trávníků. Údržba stromů. Pronájem vysokozdvižné plošiny. Půjčovna: - zahradní technika (štěpkovače, motorové pily, křovinořezy)

Kompletní realizace okrasné zahrady od návrhu po zpracování

Prodej, servis: -zahradní a lesnická technika značky Stihl a Viking.

Stavební, havarijní, zahradní, provozní servis. Inženýrská činnost.

Pěstování a prodej vzácných rostlin a semen z hor Tien-Shan a z jiných oblastí světa. Pěstování a prodej Denivek (Hemerocallis).

Vyrábíme slaměné kruhy, věnečky, podložky pod kytice a vazby květin, slaměné kužely na advent, velikonoční zajíce ze slámy, slámové ježky a srdce. Nabízíme slámové kruhy (korpusy) různých velikostí nejen pro zahradnictví, květinářství, květinové síně, vazárny, aranžéry ale i pro širokou veřejnost.

Realizace zahrad Výroba - pergoly - altány - dřevěné zahradní stavby Návrh, realizace - zahradní a koupací jezírka - okrasné zahradní biotopy, potůčky, gejzíry

Truhlářské práce - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - zahradní domky - pergoly. Zakázková výroba - nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek - posuvné dveře - koupelny.

Zahradní a krajinářská architektura. Návrhy a realizace sadovnických úprav. Realizace zahrad, údržba, úpravy zeleně: - výsadba okrasných zahrad - úpravy ploch a výsadby u novostaveb včetně terénních úprav - renovace poškozených travnatých ploch, odplevelení trávníků selektivními herbicidy - zakládání nových trávníků všech typů výsevem i ...

KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...

1. Revize elektro + hromosvodů, elektroinstalace, elektroservis 2. Sečení travnatých ploch, biokoridorů, a to i v nepřístupných terénech

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře