ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Zahradnictví, práce: - zahradnické - kompletní péče o stromy - pořez mobilním katrem, motorovou pilou - sekání trávy - rizikové kácení.

Stavíme zahradní jezírka - koupací i okrasná, potoky a vodopády. Naším cílem je tvořit místa, kde se budete cítit spokojeni. Pokud se rozhodnete pro firmu Jezírka Zdevis, spojíme práci přírody a člověka, a tak vznikne krásné vodní dílo pro Vaši relaxaci. Ekologické zahradní jezírko svým majitelům zajistí zdravé koupání v měkké, chemicky neupravené ...

Výroba a montáž bazénů a bazénového příslušenství, plastového bazénového bednění, plastových atypických výrobků. Vnitřní a venkovní krby.

Květinářství, květiny, roznáška, rozvoz: -čerstvé řezané květiny pro každou příležitost -dekorace ze sušených i umělých květin -květiny sušené, vázané, řezané -hrnkové květiny -kytice pro každou příležitost.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny, kytice.

Maloobchod, prodej: - květiny - zelinářské potřeby - zahradnické potřeby.

Výroba, montáž, prodej: -bazény (polypropylen) všech tvarů a velikostí dle přání zákazníka -nádrže -zásobníky na dešťovou (užitkovou) vodu k využití v domácnosti. Montáž, práce: -plynařské, zemní plynovody, domovní rozvody provádí firma MONTPLYN, -zámečnické a kovářské práce.

Provozujeme: - montáže bazénů, saun a kolektorů - výroba bazénového příslušenství z nerezové oceli - prodej bazénového příslušenství a chemie - kompletní servis pro všechny tyto činnosti - veřejnou saunu, masáže a solárium ve sportovní hale Heřmanově Městci - kompletní dodávku zakázky na klíč včetně projektové ...

Maloobchod, prodej: - ruční nářadí - brusky, pily - elektrické ohřívače vody - e-shop - e-ohrivace.cz - záruční i pozáruční servis - zahradní technika: - motorové pily - sekačky - křovinořez - čerpadla - drtiče - rotavátor - štípačky - obchodní značky: - SOLO, ECHO, HECHT, GRIZZLY, FERM, HUSQUARNA, DAKR Sídlo ...

Zpracováním přírodního kamene - obklady, dlažby - nářadí na kámen - vše pro dům, byt a zahradu

Obchodní a zahradní centrum: - zahradnictví - okrasné stromy a keře - dveře vnitřní, bezpečnostní požární - okrasné stromy, keře, balkonové rostliny - tvarovky - zahradní keramika.

Prodej - ovoce - zelenina Bistro Květinářství Oční optika Oční lékař

Maloobchod - skalničky - prodej rostlin

Přeprava - expresní zásilkykurýrní služby Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava Stěhování Úklid sněhu Údržba zeleně

Ekologická činnost Údržba zeleně - vysekávání špatně přístupných ploch Poskytuje - služby v lesnictví

Prodej - stavební chemie Prodej - nářadí Železářství Prodej - vodoinstalační materiál - spotřebiče Prodej - zahradnické potřeby

Prodej - květiny Vazba květinvýroba - suché aranžmá

Zelinářství Zahradnictví Rostlinná výroba - sadařství

Sadové úpravy - zakládání parků a trávníků - výsadby sídlišť - úpravy zahrad - údržby veřejné zeleně

Nábytek zdravého spaní. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod: Nábytek: - čalouněný nábytek, postele čalouněné, kovové, dřevěné, ratanové, bambusové, jednolůžka, dvoulůžka, sedací soupravy, pohovky, gauče, válendy, sklopné postele - kovový nábytek - nábytek z masivu - postelové rošty - lamelové, pevné - skříně, židle, ...

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2016. Výškové práce. Komplexní servis péče o vzrostlé stromy: -provádění řezů v korunách -posouzení a úpravy statiky stromů -ošetření řezů, poranění a dutin -fixace destruktivních hnilobných procesů -fixace korunových částí -bezpečné kácení zejména rizikových stromů.