ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
E-shop: - bazény - bazénové příslušenství

Činnost: - výškové práce - arboristické služby

Dodávka, servis - nerezové bazény - solární panely - tepelná čerpadla - zakrytí bazénu - sauny.

Služby - údržba zeleně - zahradnické práce.

Prodej - dřevěné terasy, podlahy - zahradní nábytek - stavební materiály a řezivo - izolace - dveře, zárubně.

Výroba čisticí a mycí prostředky: - tekuté prací prostředky - průmyslové čistící prostředky - avivážní a apretační prostředky - abrazivní čisticí prostředky - tekutá mýdla - autokosmetika - mazlavé mýdlo - mycí pasty - dezinfekční prostředky - tekutá hnojiva.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - zahradní nábytek.

JSK - truhlářství. Výroba - zahradní dřevostavby - nábytek z masivu - pergoly - altány - zahradní nábytek.

Činnost: - výkopové práce - terénní úpravy - stavební práce - úklidové práce - údržba zeleně Půjčovna, pronájem: - stavební nářadí - lešení

Služby: - květinářství Svatební salon.

Úklidové služby - profesionální kompletní úklid komerčních, veřejných a bytových prostor - údržba zahrad.

Megamarket, supermarket KAUFLAND. Prodej: -potraviny -elektronika -elektrospotřebiče -domácí potřeby -obuv -drogerie -textil, oděvy, konfekce -hračky -zahradnické potřeby.

Projekce, realizace, údržba: - zahrady - vodní prvky v zahradě - sekání, údržba trávníku - péče o stromy, keře.

Činnost: - arboristika - rizikové kácení stromů - odborné ořezávání stromů - péčo o stromy - frézování pařezů - návrhy, realizace, údržba zahrad.

Prodej, servis: - zahradní, komunální, lesnická technika značky John Deere.

Zahradnictví Malus - projektování, realizace a údržba zahrad.

Autorizovaný prodej, e-shop, servis: - zahradní technika zn. AL-KO - sekačky - vertikutátory, krovinořezy, drtiče - motorové pily - sněhové frézy - čerpadla, domácí vodárny - bazénová chemie, příslušenství.

Služby v oblasti kácení a ošetřování stromů, parkových a zahradních úprav pro Vás zajistí firma Vladimír Bodlák. Provádíme zdravotní i bezpečnostní řezy, kácení stromů, prořezy a kompletní ošetřování stromů. Dále se také zaměřujeme na truhlářské práce, výrobu altánů, pergol či teras. Naše firma sídlí na adrese Na Vošverku 85, Čelákovice – ...

Návrh, realizace, údržba: - zahrady, zahrad

E-shop: - nářadí - zahradnické potřeby - stavební chemie - kování - svářecí potřeby - pytle na odpad.