ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Realizace a údržba okrasných zahrad a veřejné zeleně - zakládání trávníků - výsadba keřů, vzrostlých stromů, záhonů a skalek - realizace okrasných a koupacích jezírek - ošetřování památných stromů.

Naše travní koberce jsou vypěstovány z vysoce kvalitních tuzemských travních směsí v těchto kategoriích: -středně zátěžový–pro zahrady a parky -hřišťový–pro vysokou zátěž na sportovištích. Široké využití: -parky -zahrady -střešní zahrady -fotbalová hřiště -dětská hřiště -ostatní travnaté plochy.

Prodej: - květiny - dárky - zahrádkářské potřeby, chemie a hnojiva.

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Služby: - zahradnické práce - údržba zahrad, zeleně - sekání trávníků - realizace zahrad - kácení stromů

Návrh, realizace, údržba: - zahrady, zahrad - veřejné plochy - průmyslové areály - veřejná zeleň

Zahradnictví, pěstování, prodej, e-shop: - trvalky - skalničky - traviny, kapradiny - balkónové rostliny - bylinky

Poskytujeme komplexní služby od zaměření, návrhu a cenové kalkulace po výrobu a montáž.

Výroba ze sklolaminátu: - výroba sklolaminátových bazénů(bazény).

Návrhy, projekce, realizace, služby: - zahrady - jezírka, koupací jezírka, potoky, biotopy, biologické čističky - údržba zahrad - pokládka travních koberců - terénní úpravy

Květinářství, prodej, e-shop: - květiny - řezané květiny - hrnkové květiny - pokojové rostliny Návrhy, realizace: - zahrady

Prodej - palivové dřevo. Služby - péče o stromy. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz odpadu a suti. Likvidace dřevní hmoty, štěpkování.

Půjčovna stavebních strojů a nářadí - vibrační desky, řezačky, odvlhčovače - nářadí pro instalatéry - zahradní technika.

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Firma Florcentrum Foltýnová s.r.o. nabízí prodej květin po celé ČR.

Maloobchod: -čerpadla, náhradní díly SIGMA, CALPEDA, GRUNDFOS, ALKO, WILO -zemědělské zavlažovací systémy TORO -zahradní závlahy CLABER, RAIN BIRD -laminátové monolitické bazény s integrovanými schody a příslušenství -motorové pily, sekačky, křovinořezy... OLEO-MAC*, CASTEL-GARDEN, WOLF, BRILL, ALKO -ruční elektrické ...

Práce: -výškové Služby: -péče o stromy -výsadba stromů -odborné řezy -bezpečnostní vazby -ošetření dutin -kácení

Služby v oblasti zahradní architektury: -kompletní návrhy zahrad -poradenství při zakládání zahrad -výběrová řízení na dodavatele -dozor při realizaci

Práce: -zámečnické -elektroinstalační -vodoinstalalační -kovářské -zahradnické -krajinářské služby

Práce, služby: -výsadba, řezání, kácení stromů.

Výroba, prodej: - stavební řezivo - kulatina - krovy - zahradní nábytek.

Služby: -návrhy a realizaci zahrad -realizace závlah