ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Prodej, servis: -malá zemědělská technika VARI sekačky, malotraktory, rotavátory -zemědělské stroje, traktory, kombajny, stroje na pícniny a půdu, nakladače, mulčovače, postřikovače, rosiče, rotační brány AGS, AGROSTROJ, PÖTTINGER, DEUTZ-FAHR, SAME. Prodej: -hutní materiál ocel, profily, trubky -zahrádkářské potřeby ...

Úklidové práce: - kompletní jednorázové i pravidelné úklidy bytových domů, komerčních prostor a domácností. - jednoduchou údržbu zahrad - sekání trávy, pletí záhonů - hlídání dětí.

Doprava, autodoprava: -nákladní mezinárodní -nákladní vnitrostátní. Práce, služby: -zemědělství - zahradnictví -rybníkářství -lesnictví -myslivost

Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.

Zahradní a krajinná architektura.

Služby: - sadba drobného ovoce - prodej ovocné stromy.

Zakládání a údržba zahrada, parků, fotbalových hřišť, ale i jiných ploch.

Služby: - návrhy, realizace, projekce zahrad - prodej a pokládka travních koberců - zavlažovací systémy

Výroba: -dřevěné schody, ploty, pergoly, palubky, dřevěné obložení, zahradní nábytek, dvířka ke kuchyňským linkám, prahy, lišty, hranolky.

Zahrada a krajinářská tvorba zakládání zeleně - zakládání veškeré zeleně včetně hrubé a jemné modelace terénu střešní zahrady - kompletní založení extenzivní, intenzivní střešní zahrady, položení podkladních a vegetačních vrstev vodní plochy - zakládání malých vodních ploch a vodotečí, koupacích rybníků, stavební -připravenost pro ...

Zahradnictví. Prodej, donáška, rozvoz do domu: -květiny. Vázání: -věnce, květiny.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - umělé i živé květiny. Realizace, údržba: - zahrady, parky.

Ubytování. Prodej, maloobchod: - živá vazba - umělé květiny - semena - zahradnické nářadí - hnojivo.

Truhlářství. Zakázková výroba: -dveře -okna, eurookna -bytový, zahradní nábytek. Renovace, pokládka: -kuchyňské linky, -plovouci podlahy.

Prodej: -zahradní technika.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny.

Zahradnictví. Komplexní zahradnické práce.

Výroba, prodej: - výrobky z umělého kamene - ozdobné a upomínkové předměty, doplňky zahrad, parků - stavební prvky. Zakázková výroba: - výrobky z umělého kamene sochy, květináče, lucerny. Prodej: - dřevěné obklady - tmely - lepidla - stavební chemie.