ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Služby: - projekce zahrad - zakládání zahrad - realizace a údržba zahrad - zahradní architektura

Provozujeme rodinnou firmu věnující se údržbě zeleně. Významnou součástí našich služeb jsou kompletní realizace a rekonstrukce zahrad, včetně odborné zahradní architektury.

Zakázková kovovýroba z nerezu i uhlíkové oceli. Povrchová úprava zinkem, komaxitem, barvou. Dále vyrábíme z polypropylénu bazény, septiky, zásobníky

Firma Luboš Mezei provádí odborné zahradnické a elektroinstalační práce. Zabýváme se návrhem, realizací a údržbou zahrad, montáží závlahových systémů značky TORO i kácením stromů. V oboru elektro realizujeme různé druhy elektroinstalací jak bytových tak průmyslových. Sídlíme v Čestlicích, okres Praha - východ. Zahradnické práce: - návrh, ...

Servis, opravy - lesní stroje - stavební stroje - zahradní mechanizace - opravy spalovacích motorů.

Maloobchod, e-shop: - nadzemní bazény - bazénová chemie, filtrace - příslušenství k bazénům.

Činnost: - návrh, údržba zahrad - montáž závlahových systémů - zakládání, údržba trávníků.

Zahradnické práce - terénní úpravy, sadové úpravy - údržba a zakládání zeleně - výstavba zahradních jezírek - prodej okrasných dřevin.

Montáž automatických zavlažovacích systémů. Návrhy a dodávky automatických závlahových systémů pro zahrady, sportoviště a parky. Automatické zavlažovací systémy: - studie závlahy s kalkulací pro Vaši zahradu zdarma - tvorba projektů a návrhů - úprava nebo rozšíření již stávajícího systému podzemní rozvod, postřikovače - ovládání ...

Distribuce, prodej: - venkovní, zahradní nábytek - slunečníky - venkovní lehátka - autorizovaný distributor slunečníků zn. Glatz.

Hodinový manžel: - obkladačské práce - zednické práce - malířské práce - pokládka laminátových podlah - vodoinstalace - údržba zahrad.

Služby: - sekání, sečení trávy - provzdušňování trávníků - řezání živých plotů.

Realizace, údržba: - veřejná zeleň - parky, historické zahrady - soukromá zeleň - zahrady

Návrhy, realizace, údržba: - zahrady, zahrad Služby: - výsadba, řezání, kácení - péče o dřeviny a zahrady

Služby: - návrh a realizace zahrad

Projekce a realizace zahrad - péče o rodinné i firemní zahrady.

Autorizovaný prodej, e-shop, servis: - zahradní technika zn. AL-KO - sekačky - vertikutátory, krovinořezy, drtiče - motorové pily - sněhové frézy - čerpadla, domácí vodárny - bazénová chemie, příslušenství.

Služby v oblasti kácení a ošetřování stromů, parkových a zahradních úprav pro Vás zajistí firma Vladimír Bodlák. Provádíme zdravotní i bezpečnostní řezy, kácení stromů, prořezy a kompletní ošetřování stromů. Dále se také zaměřujeme na truhlářské práce, výrobu altánů, pergol či teras. Naše firma sídlí na adrese Na Vošverku 85, Čelákovice – ...

Návrh, realizace, údržba: - zahrady, zahrad