ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Certifikovaná realizační firma a prodejce značky Gardena. Navrhujeme, provádíme kompletní instalace systémů pro automatické zavlažování a sekání zahrad, zahradního osvětlení. Pomáháme při realizaci svépomocí a při montáži na klíč dáváme 5-let záruku.

Prodej a servis: -zahradní technika.

Výroba a prodej: -palisády -rigle -oplůtky -loupané kůly -plotové prvky -srubové palubky. Výrobky na zakázku podle přání: -truhlářské výrobky -zahradní nábytek -ozdobné mříže.

Prodej lesní a zahradní techniky HUSQVARNA, STIHL, NAREX, FISKARS: -motorové pily -křovinořezy -travní sekačky -vyžínače -nářadí -zahradní traktory Prodej: -elektrické nářadí NAREX -ložiska -gufera -elektromotory. Příjem do opravy: -elektromotory -čerpadla -svářečky. Výroba: -atypické rozvaděče NN. Pobočka Bytíz ...

Prodej, servis, půjčovna: -malá stavební, lesní, zahradní mechanizace a nářadí -bourací technika -vrtací technika -hutnící technika -řezací technika -zahradní technika.

Prodej: -zahrádkářské potřeby -postřiky -semena -nářadí -sadbu.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Služby: -pěstování vlhkomilných rostlin k jejich následnému zapěstování do kokosových rohoží či válců -přímý dovozce kokosových materiálů a výrobků -parkové úpravy -péče o zeleň -pořez, kácení stromů.

Prodej: -plotové systémy -bazény, vířivé bazény -zastřešení.

Prodej, oprava, servis, revize: - motorové pily, sekačky a zahradní traktory - široký sortiment značek PARTNER, JONSERED, STIGA, JOHN DEERE, MTD, Dolmar, Makita Broušení: - řetězy a pilové kotouče. Prodej: - švédské motorové pily a křovinořezy od amatérských až po profi - náhradní řetězy pro všechny značky - pilníky - motorové ...

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové rostliny -keramika -kompletní květinový servis.

Maloobchod, prodej: -venkovní i pokojové bonsaje -skalničky -nářadí. Návrhy a realizace suchých japonských zahrad.

Výroba a prodej českých grilů se žulovou deskou.

Výroba a zhotovení oken, polic, dveří, nábytku, schodů, podlah, zahradního nábytku, dřevených chatek aj. Výroba a zhotovení i z materiálů nahrazujících dřevo Opravy a ostatní dle dohody Zakázková výroba NONSTOP Mobil: + 420 739 034 879 Tel./fax: + 420 318 864 485

Práce: -zakládání, projektování, rekonstrukce, údržba zahrad -zakládání, projektování, rekonstrukce, údržba veřejné zeleně -péče o stromy -zakládání, rekonstrukce trávníků -zahradní jezírka -návrhy a realizace chodníků -dřevěné, kamenosochařské prvky -oplocení všeho druhu -čištění a údržba zanedbaných ploch.

Železářství. Maloobchod, prodej: -potřeby pro zahrádkáře a kutily -domácí a kuchyňské potřeby -nářadí elektrické, ruční.

Výroba: -univerzální soustruhy s CNC* řízením -křížové stoly s CNC* řízením -nástrojové hlavy s CNC* řízením -řetězové pily podélné řezání dřeva. Strojírenská výroba: -lisování -obrábění -sváření. Nákup, prodej, opravy: -obráběcí stroje (soustruhy, frézky) -tvářecí stroje (lisy, ohýbačky). -ložiska, gugera, manžety, ...

Prodej, servis, náhradní díly, poradenská služba: -lesní, komunální a zahradní technika -malá zemědělská mechanizace -značky Stihl, Vari, Honda, Briggs, Tecumseh, Viking, Karsit, Husqvarna, Partner, Mountfield, Vega, MTD

Truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -vchodové dveře, okna, schody -pergoly, zahradní domky, altány.

Prodej, doprava, montáž, servis laminátových bazénů: -bezesparý, vodotěsný nástřik PUR pěnou, -zastřešení -bazénová chemie, -lesní a komunální technika, -prodej a servis značkové zahradní techniky.

Služby: -papírnictví. Další prodejny: KVĚTINY Náměstí T. G. Masaryka 34 264 01 Sedlčany tel.:318821681;721659179. HUDEBNINY Kňovická 341 264 01 Sedlčany tel:318822774 fax:318821893 email:phn@sambaservis.cz

Prodej: -sadba květin, zeleniny -široký sortiment -zelí na krouhání -cibule na uskladnění.

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Květinářství Květinové výzdoby Realizace - zahrady