ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství. Maloobchod, prodej:: -řezané, hrnkové květiny.

Prodej, bazar - zemědělská technika - zahradní technika - stavební technika - komunální technika. E-shop - lovecké potřeby.

Váš interiér, či zahradu nejenom vyprojektujeme a zařídíme, ale jsme samozřejmě připraveni taktéž zajistit pravidelnou údržbu, či poradenskou činnost. Stále sledujeme nové trendy a chceme Vám nabízet stále komplexnější služby pro Vaše pohodlí a Vaši spokojenost.

Výroba: -pojezdová kola a kladky -lanové očnice. Zakázková výroba: -oceloplechové komponenty obráběcích strojů. Práce: -CNC ohraňovací lisy -tabulové nůžky, ohýbačky, stáčečky -výstředníkové lisy od 100 do 2500 kN, frézky, soustruhy, vrtačky, brusky.

Výroba, práce: -třískové obrábění, frézování, soustružení, broušení, vrtání -zakázková výroba lisovací nástroje pro výstředníkové lisy a zajišťuje ostření nářadí a nástrojů -šroubové kotvy pro upevnění sušáků prádla, slunečníků a různých\ úvazů.

Prodej: -průmyslové zboží. Práce: -povrchová úprava s odmaštěním a fosfatizací Výroba: -drobné zahradní nářadí -síta pro domácnost a průmysl -domácí mlýnky na obilí.

Naše firma IZOMAT se zaměřuje na komplexní prodej stavebního materiálu. Zakoupíte u nás materiál pro stavbu střech, základní stavbu, tepelnou izolaci, hydroizolaci, suché výstavby, stavební výplně, betonové výrobky, zahradní programy a další. Navštivte kteroukoli z našich poboček, rádi Vám poradíme, zpracujeme cenovou nabídku, zajistíme dopravu a ...

Projekce a realizace zahrad Údržba zahrad

Prodej: -vinohradnické sloupky -podpůrná drátěnka pro vinohrady a sady Podpůrná drátěnka pro vinohrady a sady: -kotvy a opěrné tyčky, drát, -příslušenství ke sloupkům -fixační spony opěrných tyčí -spojovací systém GRIPLE -ochranné pomůcky -ostatní pomůcky. Plastový program: Spony -fixační spony opěrných tyčí -držáky drátu -pásky a ...

Služby: -údržba zeleně -realizace zahrad -oblast Brno a okolí.

Prodej: -zahradní a lesní technika -ochranné pomůcky. Sídlo: K. Světlé 2555, 370 04 České Budějovice

Centrum údržby trávníků, profesionálů, inteligentní domácnost. Autorizovaný prodej a záruční i pozáruční servis značky Husquarna, SECO, Gardena, Jablotron, Atmos, VIADRUM: -robotické sekačky -multifunkční ridery -pojezdové sekačky -zahradní traktory. Rekuperace - rekuperační jednotka. Služby: -údržba trávníků -údržba veřejné ...

Zahradnické služby: -realizace zahrad -péče o zeleň -arboristické práce -instalace závlahového systému

Služby - úklidové práce - zahradní práce - drobné opravy v domácnosti.

Hodinový manžel v Jihlavě zajišťuje komplexní domácí práce (montáže nábytku, svítidel, pokládku podlah, nátěr oken), zateplování, obkládání, opravy rozvodů a kanalizace, výměny vložek, ale i kácení stromů.

Prodej: -zemědělská technika, stroje -JCB traktory, EBERHARDT, BREVIGLIERI, LEMKEN, HAFFIA, MATERMACC, EINBOCK, FELLA, KRONE, ARCUSIN, ELHO, GEHL, INUMA, RAUCH, TIM, GAMBETTI BARRE, WUHLMAUS, ZDT Nové Veselí -náhradní díly -oleje, maziva SHELL -filtry WOODGATE -pneumatiky PIRELLI, GOOD YEAR, MICHELIN, TAURUS -ložiska -SKF -pístní ...

Naše firma se zabývá zahradní činností. Provádíme kompletní návrhy a realizace zahrad. S našimi zákazníky vytvoříme návrh zahrady, realizace zahrad. Činností se zabýváme od roku 2008 a stále získáváme nové informace o nejnovějších trendech na konferencích, školeních i seminářích. Provádíme návrhy zahrad, zajištění realizace na klíč a údržbu ...

Prodejem širokého sortimentu zboží z oblasti elektrospotřebičů, drogerie, železářství, domácích potřeb a potřeb pro dům a zahradu se již dlouhá léta zabývá společnost ELEKTRO - ŽELEZÁŘSTVÍ DUFEK s.r.o. Zakoupit u nás můžete pračky, sušičky, kávovary, nářadí, zahradní techniku, kuchyňské doplňky, drogerii či železářské zboží. Navštívit nás můžete v ...

Rizikové kácení stromů, arboristika, hodnocení stromů pro oblast Třebíč, Znojmo, Vysočina, či Velké Meziříčí zajistí firma ArboKohout, Robert Kohout, se sídlem v Třebíči. Naší specializací je profesionální péče o stromy a vzrostlou zeleň a působíme v rámci celé České republiky.

Eshop, maloobchod: - venkovní grily - krbové nářadí - proutěné zboží.

Výroba, prodej: - bazény - jímky - septiky - čistírny odpadních vod - vodoměrné šachty - pískové filtry - nadzemní nádrže - jímky na dešťovou vodu.

E-shop - hnojiva - závlahové systémy - ventilace - osvětlení - měřící přístroje - prostředky na úpravu vody.

Profesionální květinové studio, které dodává čerstvě řezané, hrnkové květiny v prvotřídní kvalitě. Dále dekorativní a dárkové předměty, svíčky a výrobky ze skla. Vytváří květinové vazby na zakázku pro svatební a smuteční účely a poskytuje kompletní servis např. při výzdobě rautů apod.

Konstrukce jednoúčelových strojů, ocelových konstrukcí a výroba šnekových štěpkovačů.